Капитанът на националния отбор Ивелин Попов получи персонални критики от

...
Капитанът на националния отбор Ивелин Попов получи персонални критики от
Коментари Харесай

Капитанът Попов го отнесе за загубата от Ирландия

Капитанът на националния тим Ивелин Попов получи лични рецензии от селекционера Красимир Балъков след загубата с 1:3 от Ирландия в контрола, макар че той вкара от дузпа гола за България. Попов влезе на почивката, само че също така попадение не изпъкна с нещо изключително. Заради това той бе привикан на персонален диалог с Балъков.

Треньорът обаче счете конското за незадоволително и изрече обществено забележките си към капитана: " Не съм удовлетворен от влизането на Ивелин Попов... Трябва да бъде още по-голям експерт и той го знае ", съобщи Балъков. Но не пропусна да изкаже недоволството си и от останалите запаси, които не посочили задоволително експанзия и сила и им трябвало повече време да влязат в ритъма на мача спрямо ирландските запаси. 

Това Балъков отдаде на незадоволителния професионализъм на играчите ни. " Видях огромна разлика, изключително след първото полувреме, сред нас и ирландците. И това бяха промените. Отново българският нрав изигра голяма роля. Когато сменяш футболисти, ги сменяш, с цел да вдигнеш равнището и силата на тима, а при нас не се получи. В последните 10 минути още веднъж направихме такива неточности, които мисля, че са въз основата на манталитета ни. Играчите трябва да си поемат рецензията от мен и да поправят тези неща, тъй като това е логика на психиката и подготовка - професионализъм. Преди да влезе един човек, би трябвало да е подготвен на 100%. Нещата се случват в тънкостите ", съобщи Балъков, за който това бе четвърта загуба в четвъртия му мач на поста. Така той сложи антирекорд за старт измежду треньорите на националния ни отбор.

Балъков изиска да намалеят и самостоятелните неточности. А решаващите ги направи дебютантът на вратата Христо Иванов, който пое виновността си. " Второто полувреме ми потегли погрешно... Допуснах неточност рано, която докара до първия гол. После пробвах с доста предпочитание да обезщетявам и това докара до още една... Не тичам от отговорност. Зле реших топката при центрирането ", съобщи вратарят на " Етър ". Така и не стана ясно за какво при търсена вероятност за този тим именно 37-годишният футболист на " Етър " бе титуляр, а Мартин Луков (26 г.) не влезе дори като запаса.

С оповестяването на състава си Балъков разгласи и че поема отговорност с повикването на Николай Бодуров, който не е играл от над месец поради наказване от " ЦСКА-София ". Но не се разбра в какво се показва тази отговорност. Вместо това селекционерът трансферира виновността на клуба и изясни: " Аз мога да приказвам с управленията, само че не знам какъв резултат ще има. Това са връзки в клуба, там нямам никаква интервенция. Ще съм доста удовлетворен, в случай че няма сходни случаи, с цел да мога да употребявам повече готови футболисти. "

Ивелин Попов пък призна за диалога с Балъков, само че не задълба върху слабото си показване, а изясни, че безобразната игра се дължала на незадоволителното време за прозрение в новата скица на игра. " Трябва в последната третина да сме по-нахални, по-ефективни и по-агресивни... Девет поредни мача без победа тежат. На нас също ни тежи. Понякога на обяд или на вечеря се чува единствено дрънкането на чиниите и на приборите ", добави футболистът на " Ростов ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР