Капитанът на националния отбор Ивелин Попов бе тъжен от факта,

...
Капитанът на националния отбор Ивелин Попов бе тъжен от факта,
Коментари Харесай

Изповедта на Попето след последния му мач: Видях сълзи в очите на момчетата

Капитанът на националния тим Ивелин Попов бе печален от обстоятелството, че се разделя с националния тим, само че е горделив от успеха с 1:0 над Чехия. Полузащитникът е горделив, че е видял сълзи в очите на съотборниците си, когато е оповестил решението си да спре с представителния ни отбор. Попето разкри, че е дал мнението си кой да бъде новия капитан на отбора, само че няма да го разкрие в този момент.

“Горд съм, че си съблюдавах думата, че след мача с Англия ви споделих, че ще вземем победа. Имаше трудове чехите ще идват пияни, заляни, само че това е мач на национално равнище. Аз съм дал дума, че спирам и колкото и да е тежко на децата, дамата, плачат, няма връщане. Аз още веднъж ще бъда в тази съблекалня след някоя друга година. Поздравявам Божидар Краев за включването му, веселя се, че е споделил, че той ще ме замести”.

“Смея да настоявам, че съм натрупал значителен опит. Работил съм с най-големите имена в Русия. Записал съм си тренировки. Аз съм си дал мнението, кой да бъде капитан, само че няма да разкрия в този момент. 3-4 имена са, би трябвало да се приказва и да се реши. Говорих с Десподов, че той би трябвало да е един от водачите от тук нататък. Лидерите би трябвало да са повече от един, тъй като да може да се поеме тежестта в другите мачове. След загубата с Косово започнах да мисля за това решение. Много ми е тежко да виждам жена ми се изтезава и плаче. След Англия беше много тежко. Най-неприятният миг бе изпуснатата дузпа с Малта. Критики, обиди, тежест в гърдите, позор да излезеш на улицата. Превъзмогнах го. Помня най-вече хубавите моменти. Радвам се, че съм работил с доста огромни треньори. За някои може да не съм бил съвършения съотборник - крещя, ругая, само че през вчерашния ден, когато разгласих решението преди тренировката видях сълзи в очите, което ме прави горд”, сподели Попов. ЕВРО 2020 10 кръг, неделя 17 ноември  България 1:0краен резулат  Чехия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР