Капитанът на националния отбор Димана Георгиева и съотборничката й Христина

...
Капитанът на националния отбор Димана Георгиева и съотборничката й Христина
Коментари Харесай

Националки ще зарадват млади баскетболистки на Левски

Капитанът на националния тим Димана Георгиева и съотборничката й Христина Иванова ще зарадват най-малките си фенки. Националките ще участват на подготовка на тимовете до 12 и 14 години от БК Левски в залата на " Герена " към 13:30 часа на 14 ноември (сряда).

Двете бяха определени от състезателките на Левски. С тях, на заниманието ще участва и селекционерът на националния отбор Стефан Михайлов. От през днешния ден националният тим се готви в цялостен състав за последното си домакинство от квалификациите за Европейското състезание следващата година в Сърбия и Латвия.

Българките посрещат Украйна на 17 ноември (събота) в 18.00 часа в зала " Универсиада ", а на 21 ноември гостуват на Холандия за последния си мач от този цикъл. В тренировките на омекотен режим ще се включи и възобновената от контузия Цветомира Шаренкапова, както и играещите в чужбина Габриела Костова, Александра Петрова и Ива Костова.

Днес отборът ще тренира в зала " Универсиада " в 14:30 часа. Утре и в четвъртък тренировките ще са в 10:30 и 18:00 часа. В сряда заниманието е в 11.00 часа.

По гледище на ФИБА дуелът против Украйна ще стартира с минута безмълвие в памет на умрелия неотдавна общоприет секретар на ФИБА и член на Международния олимпийски комитет Патрик Бауман. Бауман, който беше общоприет секретар от 2002 година, умря на 51-годишна възраст на 13 октомври в Буенос Айрес (Аржентина).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР