Kaпитанът на националния ни отбор Ивелин Попов застана пред медиите

...
Kaпитанът на националния ни отбор Ивелин Попов застана пред медиите
Коментари Харесай

Попето: Като народ много са ни мачкали и това вероятно дава отражение

Kaпитанът на националния ни тим Ивелин Попов застана пред медиите след тежкото проваляне от Англия с 0:6. Попето бе прям и показа, че в случай че не са били някои положителни намеси на Пламен Илиев, резултатът е можело да стигне до още по-срамно цифрово изражение.
 Английската футболна асоциация: Гнусни викания в София, само че УЕФА вижда всичко!
Английската футболна асоциация: Гнусни викания в София, само че УЕФА вижда всичко!

" Искаме незабавно следствие "

" Имах време да помисля, до момента в който чаках за допинг надзор. Според мен подходихме с прекомерно огромен почит към противника. Закъснявахме да пресираме, а през второто полувреме, когато ги принуждавахме да изритват топката напред, това постоянно водеше до заплаха пред вратата ни. Само мога да поздравя Пламен Илиев, тъй като в случай че не беше той, щеше да стане огромен срам ", разяснява Попето.

" Разликата в класите е огромна, няма смисъл да се заблуждаваме . Във футбола обаче всичко идва от главата, от настройката. Разочароващо е, че загубихме с толкоз огромен резултат. Треньорът е до тъчлинията, а на терена сме ние. Явно не сме изпълнили дилемите по този начин, както би трябвало ", продължи Попов.
 Пламен Илиев: Няма прилики сред България и Англия, с цел да има разлики
Пламен Илиев: Няма прилики сред България и Англия, с цел да има разлики

" Голям позор! "

" Англичаните са чули расистки обиди през първото полувреме и се оплакаха на съдията. Аз няколко пъти вървях да приказвам със стюардите от бранш Б - в случай че могат, да предупредят почитателите да не се стига до ексцесии . Всички страдаме от това, прави се неприятна реклама на България - кой футболист след това ще желае да пристигна тук ? На полувремето е имало огромни договаряния, с цел да се съгласят англичаните да излязат на терена. Дори Гарет Саутгейт пристигна доскоро да ми благодари, че съм се опитал да оказа помощ. Една седмица преди мача се говореше единствено за това. Расизмът е международен проблем, който би трябвало да се изкорени. Всички сме хора, не виждам за какво би трябвало да се наскърбяваме на расова основа . Дори най-големият футболист за всички времена е цветнокож ", съобщи родният халф.

" Нормално е почитателите да са изнервени и да показват недоволството си. Всеки е имал някакви упования, а вижда, че нещата не се получават. С 50% от този тим наскоро победихме Холандия и Швеция , представихме се почтено в Лигата на нациите. Като народ доста са ни мачкали и това евентуално дава отражение. Ето, в този момент към този момент 10 мача нямаме победа и сме смачкани душевен. Вината е обща - на футболисти, управление, министерство, страна. И на манталитета ни като цяло ", добави Попов.
 Занев: Най-тежкият ми мач, да се надяваме, че ще има по-добри дни за българския футбол
Занев: Най-тежкият ми мач, да се надяваме, че ще има по-добри дни за българския футбол

" Играят бързо и подават, когато би трябвало "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР