Капитанът на направи повече от любопитен коментар по няколко теми

...
Капитанът на направи повече от любопитен коментар по няколко теми
Коментари Харесай

Капитанът на Локо Пд с повече от любопитен коментар за отишлия в ЦСКА-София Акрапович

Капитанът на направи повече от любопитен коментар по няколко тематики свързани със смърфовете. Лидерът на пловдивчани разгласи, че отборът му е можел да унижи Ботев доста повече от днешното 6:0, а също по този начин разкри, че е посъветвал канарчетата да вдигнат главите.

Илиев е безапелационен, че Локомотив има топ футболисти за България и може да се каже, че те са създали отишлия в добър треньор.

“За следващ път пренаписахме историята. Толкова безапелационна победа, освен като резултат, а като игра, като всичко. Не оставихме искрица подозрения кой е по-добрият тим сега. Малко има смесени усеща, тъй като имахме още положения. Можеше тотално да ги унижим, само че 6:0 е повече от задоволително.

Казах на вратаря на Ботев да подвигат главата и без травми. Това поисквам на всички футболисти. Футбол е, искахме да вкараме още, още и още. Големите тимове са го споделили: “Бий, с цел да те уважават”. След последния съдийски сигнал сме сътрудници, почитаме се, поисквам им триумф.

Още на загрявката предчувствах, че ще създадем огромен мач. 6:0 - можеше да е толкоз и до полувремето.

За следващ път си записахме имената в историята след купите. Мисля, че тези години просто са едни от най-хубавите в историята на Локомотив. Заслужава си да се приказва дълго за в бъдеще.

Да, представял съм си подобен резултат. Ако ни тръгне мача. Те нямаха никаква концепция по какъв начин да ни противодействат. Не мисля, че е изненада. След като стана толкоз рано 4:0, мисля, че можехме да ги бием и с повече. Но дано не звуча толкоз безочливо и надменно.

Сега са ни паднали. Ние сме във форма, а техните проблеми не ни интересуват. Не може да служи като някакво опрощение, че имат неуредици. Поздравявам почитателите, които ще изкарат страхотна вечер. Това ще се помни дълго.

Днес показахме на терена, че тимът е това, което е, с помощта на футболистите и не е заслуга на един човек. Колкото цяла България приказва, че Бруно Акпрапович ни е направил тим, същото може да се каже, че тимът направи Акрапович добър треньор. Има доста качествени футболисти, които, за България, са на топ ниво”, сподели Димитър Илиев. efbet Лига 14 кръг, събота 28 ноември  Локомотив (Пловдив) 6:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР