Капитанът на Милан Алесио Романьоли говори пред клубния сайт по

...
Капитанът на Милан Алесио Романьоли говори пред клубния сайт по
Коментари Харесай

Капитанът на росонерите: Аталанта е силен отбор, но Милан е задължен да печели всеки мач

Капитанът на Милан Алесио Романьоли приказва пред клубния уебсайт по време на Коледното празненство на "росонерите ". Защитникът показа мнението си за идният мач с Аталанта в Бергомо, както и за равенството в последния кръг против Сасуоло.

"Знаем, че Аталанта е доста мощен тим. Те го потвърдиха, като се класираха по приказен метод за 1/8-финалите на Шампионската лига. Милан обаче има отговорности да печели във всеки мач. Ще отидем в Бергамо, с цел да изиграем съвършен мач и да потвърдим, че се оправяме добре в този интервал от сезона ", съобщи Романьоли.
"Срещу Сасуоло се надявахме на друг резултат, с цел да продължим с положителната си форма. Пътят, по който сме тръгнали е верният и е значимо тима да продължи по този метод. В края на сезона ще забележим какво сме създали ", добави още той.
"Да бъда капитан на този тим и клуб, както постоянно споделям, е огромна чест за мен. Много съм благополучен, че съм на това място. Винаги се пробвам да давам най-хубавото, с цел да оказа помощ на тима да дава повече и повече ", сподели капитанът на "росонерите ".

Алесио Романьоли показа няколко думи по време на празненството и за младите гении от школата, както и за силата на този състав на Милан, който още веднъж да го води до върха в Серия А.
"Харесва ми да съм тук. Това е доста прелестно годишно събитие, което разрешава на момчетата да се срещнат със своите идоли. В момента се виждам като дете. Никога не съм имал опцията да навестявам сходни събития. Желанието на тези момчета е да станат футболисти като нас ", сподели италианският национал.
"Знаем нашата стойност и резултатите ни оказват помощ, с цел да се утвърди това. Имаме млад, само че мощен тим, с доста качествени футболисти. Съжалявам, че не направихме най-силния старт на сезона, само че работим интензивно и сигурно ще създадем всичко, с цел да се върнем още веднъж на върха ", съобщи Романьоли.

В последните дни се заприказва, че интерес към капитана на Милан има от страна на Атлетико Мадрид. Италианският национал има контракт с Милан до лятото на 2022 година и откупната му уговорка варира към 50 милиона евро.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР