Капитанът на Маркиньос говори преди 1/8-финала от Шампионска лига срещу

...
Капитанът на Маркиньос говори преди 1/8-финала от Шампионска лига срещу
Коментари Харесай

Маркиньос разкри как ПСЖ ще убеди Мбапе да остане

Капитанът на Маркиньос приказва преди 1/8-финала от Шампионска лига против Реал Мадрид. Той е безапелационен, че сезонът на тима не стартира с този мач и всичко, което е направено до момента, не отива в кошчето.
" Целта ни не е с този мач да убедим Килиан Мбапе да остане в тима. Целта е да изиграем добър мач, да спечелим, да вкараме голове. Килиан може да е млад, само че е доста рационален. Той може да разграничи нещата, удовлетворен е, че е с нас на терена. Възползваме се оптимално. След това той ще си направи избора ", счита Маркиньос.
" Напрежението във футбола ни стимулира, дава ни сила. Трябва да можем да се оправим с това. Не сме в най-лошата обстановка, въпреки че отпаднахме за Купата на Франция. Лидери сме в шампионата, продължаваме в Шампионската лига, почитателите са с нас. От нас зависи дали ще покажем най-хубавото ", споделя бразилецът.
" Очаквам Меси да направи добър мач. Вярвам, че ще видя огромен състезател, който да е съдбоносен. Това е всичко, което желаеме от Меси. Ще създадем всичко, с цел да се почувства той добре. За него беше огромна смяна в живота, само че последователно той се приспособява в ПСЖ, в Лига 1 ", има вяра капитанът на парижани.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР