Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни се присъедини към съотборниците

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни се присъедини към съотборниците
Коментари Харесай

Ман Юнайтед се събра за сватба на езерото Комо

Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни се причисли към съотборниците си Фил Джоунс, Люк Шоу и Дани Уелбек, към този момент в Арсенал, за огромната италианска женитба на Крис Смолинг и годеницата му Сам Куук.

Защитникът се ожени на идилична гала на езерото Комо, откакто предходната година предложи на модела по време на отмора на остров Бали. Яко е влюбен Крис! 

Рууни и компания изглеждаха чудесно в своите костюми, като първо се почерпиха в Grand Hotel Tremezzo. Самият Смолинг беше в бяло и даваше тип на много пресен и отпочинал.

                               Смолинг изглеждаше пресен

Разбира се, там беше и Колийн Рууни, още футболни съпруги, модели, някогашни съотборници на Смолинг от Фулъм. След известно време на терасата на хотела, от който се открива страхотна панорама към фамозното езеро, тайфата се качи на лодки. Те ги откараха към Villa Balbianello.

                                                          Булката сподели обилно деклоте

Смолинг е вторият жених в Юнайтед за последната седмица. Преди него Джоунс се врече на Кая Хол на гала до Манчестър. 

Смолинг, както споменахме, предложи преди година на остров Бали. След това всеки си направи ергенско празненство. Футболистът отпраши към Лас Вегас, до момента в който Кук и приятелките й избраха Барбадос.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР