Капитанът на Манчестър Сити Давид Силва е готов да премине

...
Капитанът на Манчестър Сити Давид Силва е готов да премине
Коментари Харесай

Спрягат Давид Силва за отбора на Дейвид Бекъм

Капитанът на Манчестър Сити Давид Силва е подготвен да премине в Интер Маями, който е благосъстоятелност на Дейвид Бекъм, написа “Индипендънт”. Очаква се това да стане идващото лято, по време на първия сезон на клуба в американската Мейджър Лийг Сокър.

Халфът има контракт с британския първенец до края на сезона, като призна, че това най-вероятно ще е последната му акция с екипа на тима. Също по този начин, той е безапелационен, че не би минал в различен отбор от Висшата лига, като се счита, че е заинтригуван от опцията да се трансформира в първото звездно попълнение на американския клуб. Бекъм се надява да притегли точно испаноговорящ топ състезател за плана си, с цел да усили интереса от страна на огромната испаноезична общественост във Флорида.
Exclusive: David Silva set to join David Beckham’s Inter Miami

By @TonyEvans92ahttps://t.co/F4ubCRNYDT #mcfc
— Indy Football (@IndyFootball) 19 септември 2019 година Сезонът в МЛС стартира през март и по този начин Силва би пропуснал първите три месеца от сезона. Маями са в развой на създаване на състав, като са свързвани с редица известни имена от Европа и Южна Америка. Имаше информации, че Бекъм и други управителни фигури на клуба са били в Барселона този месец, което породи клюки, че са се пробвали да привлекат Лионел Меси и Луис Суарес. До момента тимът има едвам трима футболисти - аржентинците Матиас Пелегрини (халф) и Хулиан Каранса (нападател), както и венецуелеца Кристиан Макун (опорен халф). Маями ще може да подпише и с до петима играчи от клубове от МЛС по време на драфта за нови тимове през декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР