Капитанът на мъжкия баскетболен първенец Балкан (Ботевград) Митко Димитров заяви,

...
Капитанът на мъжкия баскетболен първенец Балкан (Ботевград) Митко Димитров заяви,
Коментари Харесай

Капитанът на Балкан: Направихме добър отбор

Капитанът на мъжкия баскетболен отличник Балкан (Ботевград) Митко Димитров съобщи, че задачите през тима остават продобиване на купата и Купата на България. Възпитаниците на Йовица Арсич започнаха лятната си подготовка нощес, откакто последния сезон беше преустановен през март поради пандемията от ковид и първенец не беше излъчен.

" Връщам се в залата с положително въодушевление. Със сигурност нито един от нас не е очаквал толкоз дълга пауза. Надявам се всички да сме живи и здрави, с цел да може и шампионата да стартира по естествен метод. С щерка ми и жена ми не ми беше толкоз скучно, само че през днешния ден като пристигнах в залата, си мислех какъв брой бързо мина тази пауза от съвсем пет месеца. Със сигурност не беше прелестно, само че и това мина до някаква степен. Надявам се да няма втора вълна и да продължим да живеем обикновено ", разяснява Димитров.

Той счита, че Балкан е сглобил добър тим. " Видях се единствено с момчетата, които към този момент бяха в Ботевград от няколко седмици, само че мисля, че тимът, който направихме тази година, е много добър. Пак споделям, уповавам се, всичко към този момент да е обикновено. Мисля, че сме един от най-хубавите тимове в България, да не кажа най-хубавият. Целите ни са още веднъж шампионска купа и Купа на България ", продължи Димитров.

" Единственият сигурен противник в квалификациите за Шампионска лига към този момент е Цмоки Минск. Мисля, че имаме задоволително време да се подготвим. Преди две години преодоляхме същия тим и мисля, че не е невероятно и в този момент. Имаме огромни шансове да победим ", сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР