Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви след победата с 4:2

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков заяви след победата с 4:2
Коментари Харесай

Светльо Дяков: Гръбнакът на Лудогорец трябва да е от българи

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков съобщи след успеха с 4:2 над Хонвед, че гръбнакът на неговия отбор би трябвало да бъде формиран от българи. Лидерът на “орлите” не скри задоволството си от обстоятелството, че управлението на клуба притегли националния вратар Пламен Илиев и съвсем несъмнено контракти младежкия национал Серкан Юсеин. Дяков подсигурява, че до края на подготвителния лагер в Турция разградчани ще бъдат в топ форма.

“Още е прекомерно рано за оценки. Такива ще вършим в шампионата. Работим съществено и крепко тук. Най-важното е да се натоварим добре. Далеч сме от най-хубавата си форма, само че започваме да трупаме лека-полека убеденост. Вярвам, че до края ще успеем да свършим работата, за която сме тук. Нужно е да сме по-концентрирани в отбрана. Сигурен съм, че в формалните мачове ще покажем друго лице”, разяснява Дяков.

“Много се веселя, че привличаме български футболисти. Лудогорец е късмет за тях. Без чужденци не може, само че би трябвало да има българи. Основаната на състава би трябвало да бъде от наши играчи, само че и те би трябвало да дават отговор на равнището на клуба”, добави още капитанът на Лудогорец.
Първа лига 21 кръг, събота 16 февруари  Верея 15:00  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР