Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели какви са очакванията му

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели какви са очакванията му
Коментари Харесай

Дяков: Мачът с Левски е по-особен, но не е решаващ за титлата

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков показа какви са упованията му от идното дерби с Левски. Двубоят сред първия и втория в шампионата е в събота от 20:00 часа.

" Дерби мач, те са с по необикновен статут, в тези мачове се рещат положителни тимове, стадионът ще бъде цялостен. Битка има и за първо място, макар че има краткотрайно класиране, ще има борба, уповавам се да представим добър футбол на хората по трибуните и на тези, които ще го гледат по малкия екран. Важен мач, само че не е решителен, има доста мачове до края на шампионата. Важен мач за самочувствието на футболистите, всеки ще желае да го завоюва, само че мачът не е решителен за крайното класиране. Надявам се, ние да сме спечелилите. Те са в добра форма, вървят възходящо, мощен противник са. Какво по-хубаво от това да покажем добър футбол и да победим ", стартира Дяков пред " Дарик ".

" Аутуори? Това е мотивация за нас, ще желаеме да го изпратим с победа, треньорът свърши доста добра работа тук, уповавам се да го изпратим уместно. Треньорът завоюва съблекалнята, рядко се случва това, съвсем всички футболисти съжаляват за напускането му, има големи плюсове като треньор, би трябвало да му пожелаем триумф напред ", добави полузащитникът.

" Няма игрова рецесия, прави ми усещане, че някои се пробват да вкарат игрова рецесия и рецесия на резултати. Радвам се, че присъединяване на Лудогорец в групите на Лига Европа и неспечелените точки досега вършат по този начин, че да се приказва за рецесия в Лудогорец. Щом като сме в групите на Лига Европа и това е рецесия поисквам на всички български тимове да са в такава рецесия в каквато сме и ние. Първото място в шампионата е много близо, няма рецесия в Лудогорец, имаме религия във опциите си, имаме ги тези благоприятни условия, за мен ние сме най-хубавият тим в България ", сподели капитанът на Лудогорец.

" Нямам доста усещания като старши треньор на Тони Здравков, от работата му като народен селекционер, само че там нещата са разнообразни. Желая триумф на Тони Здравков, би трябвало да му се даде късмет, към този момент нещата ще си зависят от него ", съобщи Дяков.
Първа лига 12 кръг, събота 20 октомври  Лудогорец 20:00  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР