Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков ще подпише нов договор с

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков ще подпише нов договор с
Коментари Харесай

Светослав Дяков ще остане в "Лудогорец" още две години, обявиха от клуба

Капитанът на " Лудогорец " Светослав Дяков ще подпише нов контракт с тима, откакто сегашният му изтича в края на сезона. Това заяви изпълнителният шеф на първенците Ангел Петричев, представен от радио Дарик. Халфът, който е на 33 години, ще подпише в най-скоро време.

" Двете страни се разбрахме и той ще преподпише за период от две години, което е добре, както за " Лудогорец ", по този начин и него в миг, в който ни предстоят значими срещи от българското състезание и против " Милан ", сподели Петричев.

Дяков играе за " Лудогорец " от 2011 година, когато мина след влизането на отбора в елита. Халфът е шесткратен първенец на България и е втори в ранглистата на отбора по изиграни мачове с 234 във всички шампионати. С повече от него е само Марселиньо, който има 252 срещи.

Междувременно " Лудогорец " изигра следващ мач от зимната си подготовка в Турция, в който победи вторидивизионния съветски " Балтика " с 3:1. Две попадения за българския отличник означи Якуб Шверчок, а един път се разписа Жоао Пауло.

End of the game. Victory for Ludogorets with 3:1.#ludogoretspic.twitter.com/CFpca6h1Lz
— PFC Ludogorets 1945 (@Ludogorets1945) January 29, 2018

" Лудогорец " поведе в 25-ата минута посредством Пауло, който се разписа след самостоятелен пробив. В 60-ата минута Шверчок повиши след хубаво завъртане в наказателното поле.

" Балтика " понижи в 71-ата минута посредством Антон Кобялко, само че в последните минути на срещата с втория си гол Шверчок офоми крайния резултат.

Победата е трета за " Лудогорец " в подготовката след тези над " Ботошани " и " Университатя ". Освен това първенците изгубиха от " Кайрат " от Казахстан и записаха тъждество 2:2 с осминафиналиста в Шампионската лига " Шахтьор " (Донецк).

Двубоят беше изгледан от притежателя на първенците Кирил Домусчиев, който изрази задоволството си от представянето на младите футболисти. " Аз съм удовлетворен от тях, това беше и главната причина да дойда, да видя момчетата от школата ", сподели Домусчиев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР