Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков призна, че отборът не е

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков призна, че отборът не е
Коментари Харесай

Капитанът на "Лудогорец": Не сме готови на 100%

Капитанът на " Лудогорец " Светослав Дяков призна, че тимът не е в оптимално положение преди гостуването против " Ференцварош " довечера в първи мач от I квалификационен кръг за Шампионската лига. Мачът в Будапеща е от 21 ч. наше време и ще се предава директно по " Диема спорт ".

" Не съм уверен, че сме безусловно подготвени. Препятствието е доста мъчно още в първия мач... Много сложен противник, доста сложен мач... Тази година първото ходило е най-тежкото от всички, които сме имали на този стадий през тези години. Така че би трябвало доста бързо да влизаме в доста добра форма, което пък е доста мъчно ", съобщи Дяков на тръгване за Унгария. Той въпреки всичко посочи, че " Лудогорец " има нужните качества, които ще разрешат на тима да се класира за идната фаза.

В " Лудогорец " оповестиха, че са си взели поука от предишния сезон, когато отборът отпадна от Шампионската лига тъкмо след конфликт с различен маджарски отбор - " МОЛ Види ". Затова всички в отбора бяха единомислещи, че ще търсят победа още в първия дуел с " Ференцварош ".

" Отиваме с настройката да победим, не просто да създадем добър мач. Най-добре, в случай че може да запазим вратата суха и да отбележим гол. Опитвам се да предам моето успокоение. Дано се получи, тъй като ще бъде под напрежение мач ", разяснява треньорът Стойчо Стоев. Той добави, че отборът на " Ференцварош " към този момент е разучен доста добре. " Въобще няма да подходят защитно. Те са тим, който обича да управлява топката. Играят футбол. Изглеждат добре и в двете етапи на играта... Но и нашият блян ще е да направляваме топката и да сътворяваме положения, от които да отбележим... Не отиваме да се затворим, а да играем атакуващ футбол. Няма да подценяваме и отбранителната част на играта ", сподели още Стоев.

На фона на това изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев реши да напомни желанието на притежателите на клуба - братята Кирил и Георги Домусчиеви, тимът да играе атрактивен футбол. " Искам да видя този " Лудогорец ", който през годините завоюва сърцата на доста хора с атакуващ футбол, с красива игра, с комбинативен жанр. Този " Лудогорец " бих желал да виждам освен в Будапеща, само че и в идната акция ", уточни Петричев. Но все отново призна, че отборът му ще срещне доста мощен съперник, по тази причина е допустимо да се играе за турнирен резултат.

Междувременно стана ясно, че " Лудгоорец " продължава да договаря с евентуални попълнения. Белгийският нападател Джани Бруно (27 г.) съобщи, че е получил предложение от " Лудогорец ", само че го обмисля. Той е свободен сътрудник, откакто е отказал да преподпише със " Серкъл Брюж ". " Нуждая се от още време, с цел да взема най-правилното решение. Много е значимо да избера подобаващ клуб за мен ", сподели Бруно, към който има интерес и от " Астана ". Той е младеж на " Лил ", играл е във Франция за " Бастия ", " Евиан " и " Лориен ", както и за съветския " Криля советов ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР