Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира загубата на тима с

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков коментира загубата на тима с
Коментари Харесай

Светослав Дяков: Допуснахме наивни голове

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков разяснява загубата на отбора с 0:3 от Шахтьор (Донецк). Ето какво сподели състезателят на първенците:

" Много сложен съперник. Беше доста неприятно и за двата тима да играят в тази горещина. Получихме добър урок. След като са ни победили с 3:0, значи има отчетлива разлика.
 Лудогорец загуби от Шахтьор (Донецк) с 0:3
Лудогорец без причини против Шахтьор, чиста победа за украинския гранд

Попадение на Кешеру бе анулирано поради засада

Допуснахме наивни голове. Трябва да играем по-здраво отбранително в Европа, тъй като тези неточности се санкционират. Те бяха по-свежи в офанзива и ни създаваха проблеми с бързите си футболисти. Има много време до мачовете с Ференцварош. Трябва да бъдем по-добре до тогава. Събраха се много минути. Беше ми много тежко най-после. Поисках промяна, тъй като нямах сили. Трябва да се ротираме и да си оказваме помощ.

Новите футболисти се приспособяват. Те са положителни футболисти, само че дано не избързваме с мнение за техните качества. Гледахме един формален мач на Ференцварош. Сериозен тим са, само че не неизпълним. Трябва да покажем темперамент в тези мачове. Имаме упоритостта да продължим. Не сме на 100%. Има лека отмалялост, което е обикновено на този стадий. Има време да се освежим ".
 Ференцварош с нов трансфер преди борбата с Лудогорец
Ференцварош с нов трансфер преди борбата с Лудогорец

Унгарският първенец се укрепи с качествено попълнение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР