Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов взе участие в преди утрешния

...
Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов взе участие в преди утрешния
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Утре трябва да сме жадни за победата

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов взе присъединяване в преди утрешния реванш против Астана от третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Срещата на " Хювефарма Арена " в Разград е в четвъртък вечер от 21:00 часа българско време.

Българският първенец има да наваксва гол пасив след първата среща, като Десподов съобщи изрично, че той и съотборниците му би трябвало да се концентрират върху тяхното показване и да бъдат жадни за победи.

Футболист №1 на страната ни приказва още за партньорството си в офанзива с новото попълнение в отбора Руан, като разяснява още и дали естествения терен ще окаже положително въздействие на играта на " орлите ".

" Мисля, че Лудогорец е привикнал да играе през 3-4 дни мачове. От много години насам влиза в групите на Лига Европа. Свикнали сме и знаем какво е да играеш през 3 дни мачове. В тима се работи професионално и всички се стараят ние да се възстановим. Отборът е пресен и подготвен да покажем положително лице. Утре би трябвало да сме жадни за успеха ", стартира звездата на Лудогорец.

" Астана е порядъчен тим, който е здрав физически. Разчитат на статични положения. Ние обаче не би трябвало да се концентрираме върху тях, а върху нас си ", сподели още той.

" Още е рано да кажем, че сме се сработили с Руан, по този начин както с Игор Тиаго. Всъщност двамата имат подобен жанр на игра. Вие помните, че първоначално Игор не стартира добре, след това се отпусна и стартира да вкарва голове. На всеки му би трябвало време да се сработи с тима. Надявам се Руан да вкарва повече от Игор ", продължи капитанът на националния тим.

" Мисля, че там беше много тежък терена. Ние постоянно играем мъчно на изкуствено игрище, тъй като в Европа играем най-вече на естествено. Определено и не е единствено теренът. Играем вкъщи, пред лична аудитория. От първата секунда да накараме Астана да се усещат неловко и да им покажем, че не ги чака нищо хубавo ", приключи Кирил Десподов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР