Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов получи наградата на най-добър играч

...
Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов получи наградата на най-добър играч
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Вината всичко да се решава в последните три кръга е основно наша

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов получи премията на най-хубав състезател на 23-ия кръг в Първа лига, откакто осъществя хеттрик за триумфа с 3:2 против Черно море, а също така водачът на разградчани беше избран и за футболист на месец март в Първа лига.

Десподов получи двете си награди през днешния ден по време на специфична гала и си пожела те да оказват помощ на " орлите " в борбата за купата с ЦСКА.

" Благодаря за двете награди. Те са самостоятелни, само че и отборни, защото няма да са вероятни без напъните на целия отбор. Изключително благополучен съм, че нашият труд се възнаграждава. Дано тези награди да доведат и до шампионска купа в края на сезона ", съобщи звездата на Лудогорец.

Футболист №1 на България през последните две години разяснява още и слуховете, че разградчани са възнамерявали да " се разходят " във финала за Купата на България против ЦСКА 1948, с цел да може по-късно да стигнат до елементарен триумф против " алените " в дуела посред им от Първа лига.

" Не знам кои " разбирачи " разясниха преди финала за Купата на България, че ще се разходим против ЦСКА 1948, с цел да ни обезпечат успеха те в мача за състезание в неделя. Не знам по какъв начин можеш да разбираем на 25 индивида в съблекалнята, че би трябвало да се разходят. Може би това може да се случи в различен тим, аматьорски, само че ние сме експерти - от чистачката в клуба до управлението. Всеки от нас има его, има мотивация за победи ", съобщи Десподов.

Накрая капитанът на Лудогорец приказва и за битката за купата с ЦСКА, която ще би трябвало да се реши в оставащите три кръга.

" Стигна се до този край на сезона, тъй като загубихме доста точки против по-скромни тимове, без да недооценявам никого. Не бива да се подценява и тима на ЦСКА, който е доста мощен и направи отличен сезон. Но виновността да се взема решение всичко в последните три мача е главно в нас. Това ще ни направи извънредно стимулирани, тъй като ни предстоян три финала ", приключи Кирил Десподов.



Междувременно, съотборникът на Десподов в Лудогорец Спас Делев пък бе определен за най-хубав състезател на 24-ия кръг в Първа лига, като офанзивният футболист призна, че тази премия му дава в допълнение самочувствие и съобщи, че разградчани ще дадат всичко от себе си, с цел да сграбчен 12-а поредна купа на България.

" Благодаря за премията. Тя ти дава самочувствие да продължиш да работиш по същия метод ", показа българският национал.

" Ние имаме повече мачове от съперника ни през сезона. Получиха се и някои травми, които ни попречиха да играем във всички мачове с най-хубавия състав. В последните кръгове всеки тим ще се бори за личните си цели, само че ние ще дадем всичко от себе си, с цел да спечелим купата ", безапелационен бе Спас Делев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР