Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, говори след загубата с

...
Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, говори след загубата с
Коментари Харесай

Десподов: Тревата беше висока, но това не е оправдание

Капитанът на Лудогорец - Кирил Десподов, приказва след загубата с 0:2 от Балкани в първия мач на двата тима в първия кръг от елиминациите за Шампионска лига.

Офанзивният състезател акцентира, че вид " отпадане " в неговата глава не стои на дневен ред.

" Казах и преди, че Балкани е извънредно добре проведен тим. Играе добре тактически и отбор, който пресира - не се пази. Отстъпихме на играта им през първото полувреме и те водиха и разиграваха. Създадоха ни много неприятности пред нашата врата. Ние не отговорихме на тяхната експанзия и обстановките им и мисля, че справедливо не вкарахме гол, откакто имахме единствено една обстановка в мача ", стартира Десподов.
 Балкани победи Лудогорец с 2:0 в среща от първия квалификационен кръг на Шампионска лига
Фиаско за Лудогорец в Европа! Балкани съкруши " орлите " посред Прищина

" Мисля, че ни пресираха добре в хода на мача, няма да проучвам Балкани, само че споделям, че това, което тренирахме и говорихме, не го приложихме в мача. Днес загубихме справедливо ", продължи капитанът на " орлите ".

" Всеки футболист липсва на тима, само че дано не бъде това опрощение. Всички, които бяха в групата, имат класата и характерът да играят в Лудогорец, тъй че не би трябвало да се взима под внимание, че имаме изчезнали играчи, защото ще наподобява като опрощение.

Ние не желаеме това, а е хубаво, когато има тежки моменти, да сме откровени към себе си. Отрази се теренът, защото беше муден. Тревата беше висока, само че това не е опрощение, защото сме играли и на по-лоши терени. В моята глава вид отпадане няма, би трябвало да създадем всичко допустимо да продължим.
 Петев: Трябва и аз да схвана какво се случи, Балкани справедливо завоюва
Петев: Трябва и аз да схвана какво се случи, Балкани справедливо завоюва

Имаме мач в Разград, където изискванията за игра ще бъдат по-добри. 2:0 е подъл резултат, само че много пъти сме показвали темперамент и сме обръщали от 1 или 2:0. Имаме характера, би трябвало да си повярваме просто и да желаем повече успеха от тях ", приключи Кирил Десподов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР