Капитанът на Лудогорец Антон Недялков заяви, че футболистите на шампиона

...
Капитанът на Лудогорец Антон Недялков заяви, че футболистите на шампиона
Коментари Харесай

Антон Недялков за Рома: Респект, но не и страх

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков съобщи, че футболистите на първенеца на България ще подходят с почит към италианския гранд Рома, само че ще покажат в утрешния мач, че не се опасяват да играят с огромните тимове.

Българският отбор излиза против " вълците " в първия мач от група " С " на Лига Европа на 8 септември от 19:45 часа.

" Разбира се, че ние ще подходим с нужния почит към Рома, само че няма да се върнем обратно, да се пазим и да се тормозим. Ще излезем с нужното самочувствие да създадем добър мач и да покажем, че не се опасяваме да играем с огромните тимове.

Щом сме стигнали до тази фаза, би трябвало да сме подготвени за тези конфликти.

Каквото и да кажа за Пауло Дибала ще бъде малко. Знаете какъв футболист е и каква класа има.

Излизам на терена, а какво ще се случи, не мога да кажа. Ще се опитам да се насладя оптимално на момента ", сподели Неделков на конференция през днешния ден.

" Във всеки всеки един огромен тим би трябвало да има малко напрежение. Ако го няма това, значи не си на вярното място. Това напрежение би трябвало да го вкараме в мача и да го използваме по най-хубавия метод, с цел да изкараме оптимално добър резултат.

От клуб като Рома може да научим по какъв начин даден футболист би трябвало да се развива и да пораства както като характерност, по този начин и като колектив, тъй като виждате Рома и надлежно кой им е треньор, какви са настройките, по какъв начин излизат за всеки мач. Той е ключът за всеки един футболист да върви нагоре ", добави Недялков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР