Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев заяви след загубата от

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев заяви след загубата от
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Допуснахме лек гол, а второто попадение беше поне метър засада

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев съобщи след загубата от Етър Велико Търново с 0:2, че тимът е позволил лек гол, а второто попадение е от метър засада.

„ Основната причина е приемането на лек първи гол. Втората причина е приемането на втория гол. Не може съдията да е на съвършена позиция и да не вдигне засада. Няма по какъв начин да игрем против добър тим като Етър с 10 индивида цяло второ полувреме. При 0:1 имахме своите шансове, само че при 2:0 към този момент беше доста комплицирано. За всеки тим в сходна обстановка щеше да е извънредно комплицирано “, разяснява Илиев.

„ Със сигурност ни повлия. При 0:1 да инкасираш гол при очевадна засада, сигурно това въздейства върху душeвността. Малко тимове могат да реагират при такава обстановка “, добави капитанът на Локомотив Пловдив.

„ Първата причина е в нас. Допуснахме гол при първата им рискова обстановка. Мисля, че стояхме добре на терена до първия гол. Пресирахме доста добре, Етър мъчно успяваше да излиза от личната си половина. Второто полувреме опитахме да си използваме шасовете. Ще се опитаме да се възстановим бързо. След 8 дни е мачът на годината и всички го знаем “, продължи той.

„ Този жанр на игра ще го покажем и във Велико Търново. Не се тормозим да сме нападателни. Днес за жал не ни донесе триумф. Ще продължаваме за напред с този жанр, тъй като виждаме, че носи триумф. “

„ При един гол във В Търново ще имаме своя късмет. Не отиваме с приведен гард. Не отписваме дуела, само че все пак всикчи знаем кой е най-важният мач. “

„ Не считам, тъй като излезеш ли на терена би трябвало да си фокусиран върху сегашния мач. Излязохме да победим, само че не се получи. Ще отидем и ще опитаме да обърнем развоя на нещата. Пак се дублирам, мачът на годината знаем кой ще е “, сподели още Димитър Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР