Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев разкри в интервю за

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев разкри в интервю за
Коментари Харесай

Митко Илиев: Титлата не е реална цел, гоним тройката

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев разкри в изявление за " Канал 3 ", че действителната цел пред тима за идващия сезон е влизане в челната тройка, а не шампионската купа.

Нападателят бе определен за футболист на футболистите за миналия сезон от своите сътрудници, а той описа и за битката си с ковид, който повали няколко футболисти от носителя на Купата на България.

" Всички,които имахме позитивни проби за ковид сме здрави. Нямаме проблеми и последователно навлизаме във форма. Надявам се да бъдем подготвени за финала за Суперкупата против Лудогорец. премията е доста скъпа за мен и носи огромно задоволство за мен след сполучливия сезон. Рано ни е да приказваме за купата, само че можем да влезем в битката за Топ 3. би трябвало да бъдем реалисти и идващият сезон ще бъде сполучлив в случай че приключим измежду първите три тима. Бруно Акрапович остава в Локомотив Пловдив. Той се опита да даде образец, че във футбола не са най-важни парите, а желанието на играчите да се раздават за клуба ", сподели Димитър Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР