Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев разкри любопитни неща преди

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев разкри любопитни неща преди
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Страхотно е ще да счупя каръка срещу Ботев

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев разкри любопитни неща преди градското дерби с Ботев. Ето част от изявлението, което Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година даде за " Мач Телеграф “:

 
Митко, преди следващото дерби с Ботев има ли нещо, което да те кара по-различно от предходните?

- Не. Винаги има тръпка, постоянно има напрежение, постоянно чакаме с неспокойствие мача. Хубавото е, че в този момент за пръв път много време ще е късен мач на осветяване и атмосферата ще е по-добра. Щеше да е топ, в случай че естрада " Бесика “ можеше да е приключена, само че един-два месеца не им стигнаха.

Изглежда съвършен миг да вкараш първия си гол за сезона и да решите проблемите в отбрана с по-силна игра в офанзива...

- На доктрина няма нищо по-добро от това да счупя каръка против Ботев. Най-важното обаче е да бием. Наясно съм, че съм в някаква дупка или миг на спад. Фактът, че не се представям доста добре от началото на сезона, не ми тежи толкоз, тъй като резултатите се получаваха. Достатъчно умел съм към този момент. Наясно съм, че всеки има такива интервали и знам, че рано или късно още веднъж ще вкарам и ще имам действителен принос за головете и триумфите. Работя съществено и се надявам да се случи по-бързо.

Какво промени в играта новият ви треньор?

- Като цяло философията е напълно нова. Целта и концепцията е да имаме трайно владеене на топката и по-търпеливо да построяваме офанзивите. Надявам се по-бързо да свикнем с условията на треньорския щаб и нещата да стартират да се получават по-добре. Не е елементарно, когато си построил избрани привички. Със сигурност ни би трябвало време, с цел да покажем, че може да побеждаваме с нов жанр и образ. Резултатите от началото на сезона не са неприятни. Тръгнахме по-силно от предходната година, само че сигурно като игра имаме големи запаси. Трябва ни още време и сериозна работа на всяка подготовка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР