Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев обяви след равенството 1:1

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев обяви след равенството 1:1
Коментари Харесай

Капитанът на Локо: Ботев да празнува като за победа, ако бяхме загубили, щеше да е престъпление срещу футбола

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев разгласи след равенството 1:1 против Ботев, че в случай че неговият отбор бе изгубил този мач, това щеше да е закононарушение против футбола. Също по този начин полузащитникът прикани канарчетата да честват точката като победа.

“Имаше един тим, който търсеше успеха. Другият се стремеше да опази равенството и съумя. Играл съм в много дербита, само че такова предимство не помня да сме имали. За страдание резултатът е 1:1 и остава горчив усет в устата, тъй като заслужавахме да победим. Ще чакаме идващия мач, с цел да ги бием.

Не ни доближи шанс. В 90-ата минута удряме греда и имахме още маса положения. Мач в едната половина. От 10-ата минута доста рядко Ботев минаваше центъра.

След тази минута Ботев имаше едно състояние след една наша неточност. Ако бяхме изгубили този мач, това щеше да е закононарушение против футбола. Положихме доста старания. Тотално надиграхме Ботев, само че взимаме една точка.

Бързо върнахме гола и беше въпрос на време по кое време ще отбележим втори. Изцяло шансът ни попречи. Стопроцентова дузпа против мен. Повеждам топката и получих удар в бедрото. Трябва да го виждам, само че съм съвсем сигурен, че е стопроцентова дузпа. Съдята ми сподели, че няма дузпа. Едно и също се приказва. Всеки мач има обстановка, която се недоглежда.

Но за мен не стана дерби, тъй като единствено единият тим играеше футбол.

Смятам, че този мач е един от най-хубавите ни от началото на сезона. Създавахме с лекост положения. Ако бяхме отбелязали втори гол, считам, че щяхме да ги победим с повече. Мисля, че Ботев може да чества тази точка като победа.

Играем доста по-добре от предходната година - прекрасен и ефективен футбол. В първите мачове не отстъпваме доста на първите тимове, само че сезонът е дълъг и това отличава положителните от доста положителните в групата - постоянството. Смея да настоявам, че от мач на мач вървим във възходяща линия. Даваме всичко за тима. Феновете са напълно зад нас. Върнахме много от феновете”, разяснява Илиев след дербито. efbet Лига 8 кръг, събота 31 август  Локомотив (Пловдив) 1:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР