Капитанът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, коментира новия си

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, коментира новия си
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Давам 5 загуби в първенството за чудо в Копенхаген

Капитанът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, разяснява новия си контракт със " смърфовете ". Нападателят се обвърза с отбора до лятото на 2024 година и по този начин постави завършек на спекулациите, че може да бъде продаден. " За контракта няма какво толкоз да се каже. Седнахме и се разбрахме. Преценихме, че по този начин е най-добре. Аз съм благополучен на " Лаута ". Усещам поддръжка, обич от почитателите и се пробвам да давам отговор с най-хубавото от себе си, когато изляза на терена ", разгласи огромният любим на " черно-бялата " общественост пред " Мач Телеграф ". С изявите си той изрично сподели, че информациите за интерес и предложения от чужбина не въздействат на представянето му и бе познатият водач на отбора и в първите мачове от новия сезон.

" Сега ни следва реванш с Копенхаген и всички осъзнаваме, че ще бъде доста тежко. Определено имаме мощен противник, който разполага с класни футболисти и доста повече опит. Ние за жалост не сме изключително безапелационни при гостуванията, само че се надяваме да променим това и да стигнем до чудото. В последна сметка футболът по тази причина е толкоз забавен. Такива изненади и дребни чудеса постоянно са вълнували хората. Дано този път се случи на нас ", пожела си Илиев и не скри, че има известно страдание за пропуснатите благоприятни условия в първата среща.

" Със сигурност щяхме да имаме преимущество, в случай че бяхме удържали 1:0 или бяхме вкарали за 2:1. Имахме опция да го създадем, само че не стана. Все отново против нас в действителност се изправя доста сериозен противник. Копенхаген е клуб от различен мащаб. Видяхме обаче, че можем да сме равностойни. Не отстъпваме чак толкоз. Всеки, който желае да се развива и да търси повече благоприятни условия за сполучлива кариера и прехвърляния, би трябвало да се демонстрира тъкмо в такива моменти. Това, че действително няма какво да губим, е в наша изгода ", убеден е още футболист №1 на България за последните две години.

" Не започнахме добре сезона във вътрешното състезание. Ако мога по този начин да кажа обаче, давам още 5 загуби в шампионата за триумф в Дания против Копенхаген. Със сигурност сезонът е дълъг и има къде да наваксаме. Ще имаме своите шансове да се изправим, до момента в който сега приоритет ни е представянето в Европа ", безапелационен е Димитър Илиев, който се утвърди и като един от водачите на националния тим. Той осъзнава, че към този момент е на възраст, в която може да чака да поддържа високо равнище още два-три сезона, и не мисли, че някой на този стадий може да извади търсената от клуба трансферна сума.

" Каквото е трябвало да се случва, се е случило. Аз отново ви споделям, че съм благополучен и окуражен да реализирам нови триумфи с обичания си тим ", приключи Илиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР