Капитанът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, изрази увереност и

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, изрази увереност и
Коментари Харесай

Капитанът на Локо Пд: Трябва да предложим война на Тотнъм

Капитанът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, изрази убеденост и самочувствие преди конфликта от втория прелиминарен кръг на Лига Европа против Тотнъм. В " Домът на футбола " по Диема спорт той съобщи, че тимът му може да си извлече единствено позитиви от дуела с " шпорите ", който ще се изиграе на следващия ден на стадион " Локомотив " и ще стартира в 19:00 часа.

" Това са най-хубавите мачове. За злощастие моментът е подобен, че ще играем пред празен стадион. Чувството няма да е същото. На доста години се пада да пристигна финалист от Шампионска лига ", стартира той.

" Загубата в Разград е незаслужена и плод на случайността. Предстои ни още по-хубав мач. Няма база за съпоставяне ", сигурен е Илиев.

" Миналата година след мачовете в Европа побеждавахме по инерция в шампионата. Само и само може да ни оказват помощ тези мачове. Само можем да спечелим. Особено против тим като Тотнъм, който е любимец за продобиване на шампионата. Надявам се да покажем всичко, на което сме способни. Ясно е, че са по-класни, само че на мен ще ми стига да покажем това, което можем, без да се тормозим. Достатъчно стойностен тим сме, с цел да затрудним Тотнъм ", продължи нападателят.

" Виждаме, че Лудогорец няколко пъти игра в Шампионска лига. Колкото и да се приказва за разликата сред нашия и британския футбол, виждаме, че направиха доста положителни мачове. Разликата на терена не бе толкоз видна, колкото се говореше. Надявам се да създадем по този начин, че тази пропаст да не си проличи. Няма по какъв начин да надиграеш Тотнъм. Надявам се да създадем най-хубавия мач за сезона и да излезем с чест от този конфликт ", добави капитанът.

" Напрежение върху Тотнъм няма по какъв начин да има в случай, че гостуват в България. В предишното съм гледал мачове на англичани в Европа. Понякога си мислят, че просто ще минат през някои тимове. Който и да е тим, в случай че намерения, че към този момент е в идната фаза, против който и да се изправи, ще има проблеми. В момента, в който стъпим на терена, ще се види какъв брой сме готови душевен ", разкри футболист №1 на България за 2019 година.

" Има много положителни футболисти, само че най-ярък е Кейн. Най-важното е да покажем най-хубавото от себе си, а не да си заменяем фланелките. Трябва да им предложим война. Да се изпотят, с цел да продължат напред ", сподели пловдивчанинът.

" Изключително ми е болно, че мач който се чака десетилетия в Пловдив, няма да се изпълни с аудитория ", вметна още Димитър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР