Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев е един от 16-те

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев е един от 16-те
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Горд съм от повиквателната! Ще опитам да се утвърдя

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев е един от 16-те футболисти от efbet Лига, извикани в националния тим от селекционера Георги Дерменджиев. Силните и най-много непрекъснати изяви на Илиев му издействаха дебютна повиквателна за идните мачове на “лъвовете” с Парагвай и Чехия. Полузащитникът показа за Sportal.bg по какъв начин се усеща след положителната вест.

" Много съм горделив, че съм извикан! От много време се надявах, че ще бъда извикан и съм щастлив, че това е реалност. Амбициите ми са да се показва добре, да оправдая доверието и да се утвърдя, а не това да бъде единична повиквателна. Надявам се тимът да покаже доста по-добро лице от последните мачове и да дадем на хората мотив за наслада и оптимизъм ", сподели Илиев за Sportal.bg .
 Локомотив (Пловдив) - Спартак (Търнава) 2:0 @@@
" Много е рано да се приказва за баража през месец март. Трябва тимът да се усъвършенства във всички аспекти, с цел да приказваме за каквито и да е шансове. Убеден съм, че всички в тима ще дадат всичко от себе си. Надявам се също по този начин на поддръжка и на позитивизъм от почитателите, тъй като в действителност в последно време върху целия тим има доста рецензии и негативизъм. Много от тях са заслужени, само че в последна сметка мисля, че всеки футболист, който е извикан, дава всичко от себе си ".  Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив) 1:1 @@@
" На първо място за един футболист няма по-тягостно нещо от това да играе пред празни трибуни.З а абсурда с Англия мисля, че в действителност нещата се раздуха прекомерно. Това, че се дава подобен отзив на викания от няколко лумпени, по никакъв метод не оказва помощ на битката против расизма. Напротив - таман противоположното ". efbet Лига 15 кръг, вторник 5 ноември  Славия 15:00предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР