Капитанът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, бе един от

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, бе един от
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Вирус има, три дни бях зле

Капитанът на Локомотив (Пловдив) - Димитър Илиев, бе един от футболистите на " смърфовете ", които дадоха позитивен тест за ковид. Заразени са още жена му и детето им.

Нападателят показа, че към този момент се усеща добре. Илиев призна, че е имало интервал от три дни, в които се е чувствал по-зле.

" Добре, 2-3 дни имах температура и се усещах зле, по-късно към този момент нямам проблем. 5-6 дни съм на крайник и нямам недоволства ", стартира Илиев, който допусна, че се е заразил по време на купона след спечелването на Купата на България.

" След спечелването на Купата на стадиона ни чакаха много хора, фотоси, много хора се снимаха с мен. После и в дискотеката, в която празнувахме също имаше доста фотоси. Някъде там за жалост е имало някой, не мога да кажа сигурно, само че най-вероятно е било вечерта след спечелването на Купата ".
 Локомотив (Пловдив) загуби дело против Национална агенция за приходите
Локомотив (Пловдив) загуби дело против Национална агенция за приходите

" Смърфовете " дължат над 300 000 лв.

" Общо взето 3 дни бях зле, имах температура, тялото ме болеше, не мина безсимптомно, мисля, че множеството момчета не са усетили признаци. Но не мога да кажа, че съм го прекарал доста тежко. Надявам се да минат тези дни и се надявам пробата ми да е негативен след една седмица. "

" Детето популярност Богу няма недоволства, брачната половинка ми осми ден е с ниска температура, не се усеща изцяло здрава, неприятно е, само че се надявам в най-скоро време и тя да се почувства изцяло добре ", сподели още Илиев пред " Дарик ".

" Със сигурност не е прелестен вирусът, не мога да кажа и какъв брой е рисков, аз го прекарах леко, само че жена ми над седмица не може да се почувства добре. Вирус има, всеки би трябвало да е виновен и да си направи сметка. Повечето младежи не са застрашени, само че в случай че си инфектиран си преносител, имаш контакт с възрастни хора и това към този момент е рисково. Ако има някакви недоволства и признаци незабавно да се подложи на тест, тъй като съм сигурен, че има доста хора, които имат недоволства, само че не се тестуват и не съблюдават карантина, което усложнява обстановката. Моят съвет е да се тестват и да лимитират контактите, в случай че имат признаци или контакти с хора с ковид. "
 Акрапович: Ако някой желае да е единствено на пейката, няма място в Локомотив
Акрапович: Ако някой желае да е единствено на пейката, няма място в Локомотив

" Да оказват помощ и на мен, и на клуба, само че най-много на себе си "

" Моите цели са да продължим да развиваме тима. За две години тимът претърпя ужасно развиване, освен, че дублирахме Купата, само че като игра и класиране доста вдигнахме равнището. Предпоследният кръг един арбитър ни лиши медалите. Дано се представим най-малко като предходната година, а за какво не и да създадем освен това. "

" Аз съм доста горделив с тима. Без над половин тим съществени състезатели Локомотив изглеждаше може би даже по-добре от предходните мачове, това е доказателство по тази причина, че тези, които не са играли доста, могат да заместят почтено другите. Начинът, по който играхме с ЦСКА и Левски, ме кара да съм доста горделив. "

" Неприятно е, тъй като имаме десетима индивида, които най-малко две седмици няма да упражняват. Надявам се след това да стартираме подготовка, тъй като ще имаме не повече от две седмици тренировки, което е изцяло незадоволително да сме в оптимално положително положение. Но нека се подготвим, следва доста дълъг сезон. Зимата се надявам да проведем естествена подготовка. В Италия Лацио наподобяват в плачевно положение, футболът се сбърка тотално с това състояние ", приключи Илиев.
 Доминик Малонга ще се раздели с Локомотив (Пловдив)
Малонга ще се раздели с Локо (Пд)

Футболистът не намира място в постройката на пловдивчани
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР