Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев бе един от футболистите

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев бе един от футболистите
Коментари Харесай

Илиев: Имах температура и се чувствах зле

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев бе един от футболистите на " смърфовете ", които дадоха позитивен тест за ковид. Заразени са още жена му и детето им.
 Карагарен с пневмония поради COVID-19, Димитър Илиев демонстрира признаци Нападателят показа, че към този момент се усеща добре. Илиев призна, че е имало интервал от три дни, в които се е чувствал по-зле.

" Добре, 2-3 дни имах температура и се усещах зле, по-късно към този момент нямам проблем. 5-6 дни съм на крайник и нямам недоволства ", стартира Илиев, който допусна, че се е заразил по време на купона след спечелването на Купата на България.

След спечелването на Купата на стадиона ни чакаха много хора, фотоси, много хора се снимаха с мен. После и в дискотеката, в която празнувахме също имаше доста фотоси. Някъде там за жалост е имало някой, не мога да кажа сигурно, само че най-вероятно е било вечерта след спечелването на Купата.
 Локомотив ликува пред общината с купата @@@
Общо взето 3 дни бях зле, имах температура, тялото ме болеше, не мина безсимптомно, мисля, че множеството момчета не са усетили признаци. Но не мога да кажа, че съм го прекарал доста тежко. Надявам се да минат тези дни и се надявам пробата ми да е негативен след една седмица ", съобщи Илиев пред " Дспорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР