Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк заяви, че той и

...
Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк заяви, че той и
Коментари Харесай

Ван Дайк: Всеки от нас трябва да се погледне в огледалото и да се подобри

Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк съобщи, че той и съотборниците му би трябвало да " погледнат в огледалото и да се подобрят " след провалянето от Лестър с 0:1, което бе удар по упоритостите им за купата на Висшата лига.
 Ливърпул не се разписа за първи път през сезона
Ливърпул не се разписа за първи път през сезона

Отваря се разлика на върха

" Всеки би трябвало да се огледа в огледалото и да се усъвършенства ", сподели нидерландският защитник за Amazon Prime. Въпреки това, централният бранител на " алените " отхвърли да одобри, че борбата за купата е изгубена, защото има и други фактори, които могат да спомогнат за това кой ще бъде коронясан за първенец. " В декември месец сме. Сезонът е толкоз, толкоз дълъг. Видяхте с ковид и травмите - доста неща могат да се трансформират. Няма никакъв смисъл да обръщаме внимание на Манчестър Сити или Челси, или другите отбори към нас. Трябва да погледнем към нашето показване през днешния ден и да се подобрим ", съобщи Ван Дайк.

Ливърпул ще би трябвало да се оправя и без Салах, Садио Мане и Наби Кейта евентуално за към месец заради присъединяване на тримата в Купата на Африка, която стартира на 9 януари и ще продължи до 6 февруари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР