Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън „хвърли светлина” върху това как

...
Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън „хвърли светлина” върху това как
Коментари Харесай

Хендерсън: Мисленето, което ни даде Клоп, спомогна на Ливърпул да е толкова добър

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън „ хвърли светлина” върху това по какъв начин той и неговите съотборници се схващат с Юрген Клоп. Английският халф призна, че германецът е трансформирал изцяло мисленето на клуба пред Sky Sports.

Отборът на Клоп е на две победи в Премиър лийг от първа купа от 1990-а година насам, само че пандемията от COVID-19 сложи професионалния футбол в „ нокдаун”. Ливърпул спря всевъзможни тренировки на Мелууд от 13-и март, откакто първото мнение от Премиър лийг бе, че мачове най-рано ще има на 4-и април. След това обаче удължаването бе факт и то е до края на месец април, като се чака бъдещето анонсиране на обстановката идния петък, когато следва нова среща. Това слага мърсисайдци и всички други клубове в Англия в обстановка, която не знаят по кое време ще се завърнат на подготвителните терени.

„ Имаме чат-група и получаваме разнообразни задачи, които би трябвало да вършим. Има някои обърквания, само че това е обикновено. Дори мениджърът е в групата! Всички са, като това е огромен чат, който ни държи заети непрекъснато. Най-лошото възприятие в кариерата ми беше, когато загубихме финала в Шампионската лига от Реал Мадрид. Беше тежко, откакто изиграхме добър сезон и имах вяра, че се движим в вярното направление. Може би този неуспех ни даде в допълнение упоритост за идните акции. Усещахме, че имаме какво да дадем за този клуб и го доказахме, откакто спечелихме фантастично идващото издание на ШЛ. Да загубиш лигата в последния ден е доста мъчно, тежък миг за клуба, само че единствено няколко седмици по-късно бяхме на върха на страстите. Бързо забравихме отрицателните страсти след триумфа в Мадрид. Оттогава увереността у нас единствено нараства”, сподели капитанът на „ червените”.

 Джордан Хендерсън
източник: Gulliver/Getty Images
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР