Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън бе повече от щастлив след

...
Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън бе повече от щастлив след
Коментари Харесай

Капитанът: Отиваме в Барселона да покажем какво можем

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън бе повече от благополучен след триумфа на отбора му в 36-ия кръг над Хъдърсфийлд с 5:0. Полузащитникът отличи завръщането на Алекс Окслейд-Чембърлейн, който се завърна след година и два дни в игра след лечение на контузия в коляното. Същевременно водачът на „ червените” довери, че следва тежък мач с Барселона, който обаче дава опция на тима да покаже какво тъкмо може.

Освен с добра игра, Хендерсън се отличи и с една асистенция за четвъртия гол в мача на Садио Мане.

„ Това бе следващо брилянтно показване от наша страна. Отбори, които към този момент са отпаднали, могат да бъдат доста рискови, защото те няма какво да губят, а просто излизат да играят. Стартирахме отлично, вкарахме фантастични голове и запазихме суха мрежа, тъй че това е добра вечер за нас”, разяснява той пред BBC.

„ Те имаха няколко шанса от статични положения, само че ние се справихме с тях. Възхитен съм от Окслейд-Чембърлейн. Той работи толкоз крепко, с цел да се завърне, а погледът му сподели всичко, откакто влезе в игра. Той бе непрекъснат и се веселя, че още веднъж е измежду нас, защото той е доста значим футболист в нашия отбор”, подчертава капитанът на Ливърпул.

„ Вече мислим за гостуването на Барселона, което място е доста мъчно за визити. Имаме религия в себе си и ще покажем тъкмо какво можем на терена”, приключи Джордан Хендерсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР