Капитанът на Левски София Владислав Иванов гостува в предаването CHAT·BOX

...
Капитанът на Левски София Владислав Иванов гостува в предаването CHAT·BOX
Коментари Харесай

Владислав Иванов: Хебър остава фаворит за титлата! Дай Боже да играем финал

Капитанът на Левски София Владислав Иванов гостува в предаването CHAT·BOX във фейсбук канала на b1b.box tv.  

Това се случи ден, откакто Левски победи ЦСКА в мач от 17-ия кръг в efbet Супер Волей.   
 Левски още веднъж разгроми водача ЦСКА и влезе в тройката на НВЛ Левски още веднъж разгроми водача ЦСКА и влезе в тройката на НВЛ
“Има приповдигнато въодушевление в тима ни. По безапелационен метод успяхме да победим ЦСКА. Вече мислим за мача с Добруджа в Добрич. Тежко посещение. Тежък път, а в тяхната зала се играе тежко ”, съобщи либерото на “сините ” в CHAT·BOX във фейсбук канала на b1b.box tv
24  efbet Супер Волей: Левски - ЦСКА 3:0
“Доброто ни посрещане разрешава да демонстрираме добра игра, а тимът да побеждава. С Алехандро Торо изнасяме цялата тежест на посрещане. Цифрите и резултатите го демонстрират. Митко Димитров е едно младо и надарено момче, което има своето бъдеще. Тактиката да обезвреждаме играта на Димитър Димитров сработи. Показахме, че сме колектив, който играе за всяка една топка. Младите състезатели способстват за това. Имаме още 4 мача до края на шампионата, по-късно и плейофна фаза. Надявам се да сме в призовите места. Дай Боже да играем край, което няма да е несправедливо ”, добави Владислав Иванов.
24  efbet Супер Волей: Левски - ЦСКА 3:0
“Тази година има 4-5 тима с изравнени благоприятни условия. Хебър остава любимец за купата. Те знаят по какъв начин да играят волейбол и са го правили дълги години. Щастлив съм от моята работа в Левски. Радвам се, че мога до способствам с моя опит за младите в тима. Не съм “черната овца ”. Не съм конфликтна персона. Случва се от време на време в границите на играта. Всеки вижда играта под друг ъгъл ”, добави капитанът на “сините ”.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto | Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР