Капитанът на Левски Николай Михайлов взе участие в пресконференцията на

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов взе участие в пресконференцията на
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Ще се надиграваме с качествен отбор

Капитанът на Левски Николай Михайлов взе присъединяване в конференцията на старши треньора на отбора Станимир Стоилов преди дуела на " сините " против ПАОК в шампионата Лига на конференциите.

Тимът от стадион " Георги Аспарухов " посреща на следващия ден вечер своя гръцки противник в среща от втория прелиминарен кръг на конкуренцията, а Михайлов си пожела добър мач.

" Подготвяме се от много време. Имаме няколко проблеми с контузени. Изтеглихме допустимо най-тежкия противник. След като са играли 1/4-финал през миналия сезон в същия шампионат, това приказва задоволително. Не е писано да бъде елементарно. Трябва да излезем пред нашата аудитория, да изиграем добър мач и дай Боже да ги зарадваме с добър резултат. В последна сметка имаме и реванш идната седмица в Солун. Аз постоянно съм обичал да играя такива мачове. Доста играчи има, които ще им бъде дебют в Европа. Мисля, че са готови момчетата. Всеки би трябвало да играе на оптималните си благоприятни условия. Да бъдем безупречни както в офанзива по този начин и в отбрана ", стартира Михайлов.

Стражът на Левски се върна и към последното евроучастие на тимът през сезон 2019/20, когато " сините " изгубиха с 0:7 общ резултат от АЕК Ларнака и съобщи, че този път всички са крепко стъпили на земята.

" При други условия бяхме създали добра селекция изпаднахме в ненужна еуфория и всички станахме очевидци. За два мача ни означиха седем гола и доста бързо се срещнахме с действителността на средноевропейско равнище. Сега всички сме крепко стъпили на земята. От нова година насам тимът се прероди на всички равнища. Работим доста с господин Стоилов. Всеки развива качествата си. Направихме прилична подготовка. Ако желаеме да създадем нещо против ПАОК, би трябвало да бъдем безупречни в офанзива и отбрана ", показа вратарят на Левски.

Капитанът на " сините " разяснява и по какъв начин биха се отразили предстоящите на следващия ден цялостни трибуни на играчите.

" Всеки един футболист би трябвало да мечтае да играе пред цялостни трибуни. Аз съм играл в Европа пред 70-80-90 хиляди души. Преди време беше излязло, че тимът се тормози да играе пред нашите почитателите, това е цялостна небивалица. Ако има футболисти, които не могат да играят напрегнат, не са за Левски. Като капитан на тима съм благополучен, че почитателите демонстрират тази всеотдайна обич ", съобщи Михайлов.

Накрая стражът показа, че макар проблемите с контузени футболисти в тима Левски ще би трябвало да извлече максимума от мача против ПАОК в София.

" Сега на тренировката ще забележим кой ще успее да стисне зъби и кой не. Който и да отпадне, няма да бъде прелестно. Трябва да извлечем максимума на следващия ден. В последна сметка в случай че за тези мачове не успееш да стиснеш зъби, за кои. Трябва доста бързо да влезем във втората действителност, с цел да се представим уместно. За балкански тим са доста дисциплинирани. Много са нападателни. Ще се надиграваме с първокласен тим ", приключи Николай Михайлов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР