Капитанът на Левски Николай Михайлов призова всички в клуба да

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов призова всички в клуба да
Коментари Харесай

Михайлов: 12 години, 10 собственици, 20 треньора, 200 футболисти - как да стане?!

Капитанът на Левски Николай Михайлов прикани всички в клуба да спрат да се оплакват.

Ето какво сподели вратарят след загубата от Берое с 0:2:

" Чак по-добър Берое... Мачът беше равносилен. Винаги първите мачове са такива, че тимовете ще навлизат. За страдание, както вървеше обикновено срещата, след първия гол при нас постоянно се случва по този начин, че младите им би трябвало време да отговорят, а Берое вкара втори. Тогава стана тежко. От 0:2 да играеш в положението, в което се намираме. Тежко е да се приказва всяка седмица какъв брой е тежко. Бяхме задоволително откровени, че Левски се пробва да се избави. На никой не му е прелестно, изключително тези, които сме израснали тук да е по този начин. Проблемът е за публиката, хората, които оказват помощ, с цел да съществуват тима. Ние не можем да ги зарадваме. В средата ни куцат нещата, нямаме смени, а нещата стават съвсем невъзможни. Трябва самите ние да се борим - това е. Ние сме тук и би трябвало да се борим да спасим Левски.
 Левски загуби от Берое на
Кошмарно начало на новия сезон за Левски: Загуба на нула, автогол и исторически антирекорд

Очертава се сложна акция за " сините "

Не мога да кажа на почитателите да не помнят за триумфи. Благодаря им за поддръжката. При състояние, че последните 12 години, 10 притежателя, 20 треньора, 200 футболисти е по този начин. Няма по какъв начин да забравим. Десет години не направихме нищо с високите бюджети, а в този момент какво? Трябва да развиваме този тим, отбраната е нова, халфовете млади. Виждате какъв брой хора се връщат от травми. Славчев се връща, а ние всички дружно би трябвало да излезем.
 Снимка 491666
Източник:

Реалността е такава, че физически ще издържим, душевен - някой-не. Преходът от младежки футбол към мъжки е тежък. Те би трябвало да играят добре. В момента не можем да си позволим. Ако имаш финансите, купуваш 6-7 играча, стиковате играта и продължавате. Сега би трябвало да продаваме, с цел да се устоя клуба. Който не го схваща, знае къде е вратата. Който го схваща, продължаваме.
 Тодоров: Положението в клуба го знаем единствено няколко души, нека Цоневи склонят да дойдат
Тодоров: Положението в клуба го знаем единствено няколко души, нека Цоневи склонят да дойдат

" Само с млади не може да стане "

Чувствам се физически все по-добре. Върнах се на вратата. През последния месец-два упражнявах доста и след всяка седмица ще съм все по-добре. Надявам се да оказвам помощ на тима и всички да навлизаме дружно във форма. Във футбола нещата се трансформират доста бързо. Самото нещо, което се случи с мен... Не бях благополучен по метода, който някой хора се отнесоха към мен, с изключение на, че го оставиха в този тип в този момент. Не обичам да виждам в предишното. Всеки гледа, извлякъл е нещата си, които е сбъркал и се е поучил. Казал съм, че капитанската лента за мен е чест. Аз съм израснал тук и мога да изведа клуба си като водач. Винаги съм имал такива функционалности в съблекалнята, даже в чужбина. Това не се добива с времето. Идеята е да оказваме помощ. За мен е чест и наслаждение, макар тежките времена и се надявам да стабилизираме клуба в къси периоди. Имаме потребност от поддръжка ", приключи Михайлов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР