Капитанът на Левски Николай Михайлов коментира победата над Локомотив Пловдив

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов коментира победата над Локомотив Пловдив
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Казах на момчетата, че искам пет победи, първата вече е факт

Капитанът на Левски Николай Михайлов разяснява успеха над Локомотив Пловдив на стадион " Георги Аспарухов ". " Сините " записаха триумф с 1:0 след гол на Найджъл Робърта.

„ Беше тежък месец, изключително с пандемията и възобновяване на футболистите. Някои играчи започнаха тренировки по друго време и видяхте, че както се споделя колкото да изкараха мача. Казах на момчетата, че съм горделив с този тим, без значение от позицията, в която се намираме. Сигурен съм, че ще се намираме на по-добра позиция в края на годината, а и на лятото следващата година. Само да сме здрави и да се възстановим, тъй като ни чака в събота различен мач. Изстрадана победа и съм благополучен от този факт, тъй като имаме нов треньор и беше значимо да го зарадваме и да играем добре. За мен постоянно е значимо да запазя суха мрежа, вкарахме гол, всички сме щастливи и продължаваме напред “, съобщи Михайлов.

„ Всеки желае да играе на максимума си. Променихме схемата си и виждате какъв брой млади футболисти играят в нашия състав. Локомотив Пловдив до последно бе втори в класирането, а ние бяхме 12-и. Крачка по крачка вървим. Мисля, че през днешния ден изиграхме добър мач, като се изключи физическата ни подготовка на целия тим поради карантината. Невъзможно е всички да бъдем на топ равнище. Дано обстановката се оправи час по-скоро, освен при нас, а в целия свят. Дано януари създадем една добра подготовка и да сме подготвени за старта на втория полусезон “, добави още той.

„ Бяхме анализирали добре Локомотив и знаехме положителните и слабите им страни. Имат двама-трима национални състезатели, с които сме другари от години и мъчно можем да се изненадаме. Много са добре готови физически и виждате какъв брой високи играчи имат. Младите момчета при нас се оправиха. Естествено позволяват неточности, както и ще позволяват още и ние като тим, само че е значимото да ги почистваме и да вървим напред. Нямаме време, тъй като другият мач е в събота. Когато пристигна новия треньор, споделих на момчетата, че ни остават пет мача и гоним пет победи. Как ще го създадем, не ме интересува. Първата към този момент е реалност. Сега идва Арда, а по-късно различен мач. Няма да ни е елементарно, само че от началото на сезона ни е доста мъчно. Има бойци в тунела и съм щастлив и горделив като почитател на Левски от това “, сподели капитанът на „ сините “.

„ Това се решения на доста звена. Има си треньорски щаб, управителни фактори и те ще кажат къде можем да се подсилим. Дай Боже най-сетне да намерим този спонсор, който го чакаме толкоз дълго време, тъй като в действителност го вършим от обич на Левски. Всеки мач се борим за победа, за почитателите и всички, които оказват помощ на клуба. Не би трябвало да забравяме, че би трябвало да се борим и за Купа през 2021 година. Надявам се да издържим до края на годината. Днес футболистите се опитваха да вземат глътка въздух. Трябва да се възстановим и да сме подготвени, нямаме различен избор “, съобщи Михайлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР