Капитанът на Левски Николай Михайлов говори за БНР преди дербито

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов говори за БНР преди дербито
Коментари Харесай

Капитанът на Левски Ники Михайлов преди дербито с ЦСКА: Всичко зависи от нас самите

Капитанът на Левски Николай Михайлов приказва за БНР преди дербито с ЦСКА. Стражът дефинира " алените " за любимец в срещата.

" Спрямо моментната обстановка, която се намираме ние в класирането и по отношение на играта, която демонстрираме последните седмици, на хартия ЦСКА София е любимец. В последна сметка това е един мач, в който и двата тима ще се опитат да завоюват и нищо не се знае кой ще е краен победител. Надявам се ние да спечелим. В един мач всичко може да се случи. Не постоянно винаги този тим, който е считан за любимец авансово, побеждава. Важно ще е ние по какъв начин ще излезем на терена, какъв брой стимулирани ще бъдем. Всичко зависи от нас самите - по какъв начин ще пазиме, по какъв начин ще нападаме ", стартира Ники.
 Левски загуби Живко Атанасов за мача с ЦСКА
Левски загуби титуляр за дербито с ЦСКА

Още проблеми за Славиша Стоянович

" Разучили сме добре техния тим, анализирали сме и нашите неточности и се надявам да не ги повтаряме и да спечелим. С какъвто и състав да излезем и играем е ясно, че всеки може да размени всеки. В този полусезон се случиха доста неща, а множеството бяха отрицателни. Имаше мачове, в които играехме добре, а губехме. Така беше против Лудогорец в Разград, където загубихме с нелепа неточност. Там се представихме добре. Дори и с други тимове, които не са толкоз напред в класирането, изпитвахме компликации. Всеки мач играем и с млади момчета, само че е най-важното да играем без боязън. Видях прибързаност, което е неприемливо да изглеждаш по този начин и да играеш със боязън ", добави още той.

" Положително е да има непоклатимост в Левски с подписването на този нов спонсорски контракт. Договорът ми свършва в края на сезона, само че освен на мен, а на 80% от момчетата в тима. Предстоят диалози и тогава ще решаваме - къде, по какъв начин, с кого. Важното е Левски да е добре. Всичко останало е преходно и продължава ", сподели капитанът на " сините ".
 Още почитатели на Левски надъхаха тима преди дербито с ЦСКА
Още почитатели на Левски надъхаха тима преди дербито с ЦСКА

От " Ултрас Левски " посетиха отбора на " Герена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР