Капитанът на Левски Лукойл Асен Великов сподели своето мнение за

...
Капитанът на Левски Лукойл Асен Великов сподели своето мнение за
Коментари Харесай

Капитанът на Левски Лукойл призова за спиране на нападките в българския баскетбол

Капитанът на Левски Лукойл Асен Великов показа своето мнение за словесните нападки от последните дни в българския баскетбол. Гардът направи това в обществената мрежа " Facebook ", а ние публикуваме мнението му без редакторска интервенция.

" Здравейте! Вече няколко дни ставаме очевидци на меко казано грозни изказвания, от хората свързани с баскетбола! Ще се опитам да бъда оптимално къс, тъй като не считам, че в миг като този, когато хора се борят за живота си, има смисъл да се навлиза в детайлности! Пиша тези редове като част от " магията " баскетбол, на която съм отдал към този момент повече от 17 години! Няколко дни цялото внимание е ориентирано по оста Левски - Балкан... Означава ли това, че няма други тимове в Българското състезание?
От това което се написа, приказва, излиза наяве:
1/ да се реши дали да се спре шампионата или да се изчака оптимално, в случай че може да се доиграе
2/ да има класиране или да се анулира годината? Защо фокусът не е ориентиран основно върху това, кое от тези неща е потребно и е положително за баскетбола? Защо всичко се измества на персонална основа и нападки без никакви причини, а единствено на догадки и догатки?
Кой дава гаранция, че Левски ще стане първенец, в случай че се доиграе шампионата, с цел да се намесва името на тима във всяка обява? Защо никой не загатва Берое, които сега разполагат с най- положителния състав от български играчи?
Как предходната година Балкан от втора позиция стана първенец, а за какво тази година Берое да не го направи и от по-задна позиция в класирането?Моля ви!
Спрете да измествате и отклонявате вниманието на хората от решенията, които би трябвало да вземете! Спрете да петните името на българския баскетбол! Вземете решение на база кое ще е в интерес на баскетбола и почитателите на тази игра!
Излезте и заявете своята позиция без да обвинявате и нападате, когато другите показват тяхната!
Пазете се и бъдете здрави!
Вярвам, че положителното следва и скоро ще се преборим с този вирус. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР