Капитанът на Левски Живко Миланов заяви, че отборът е изиграл

...
Капитанът на Левски Живко Миланов заяви, че отборът е изиграл
Коментари Харесай

Капитанът на "Левски": Изиграхме най-слабия си мач

Капитанът на " Левски " Живко Миланов съобщи, че тимът е изиграл най-слабия си мач от началото на шампионата при загубата с 0:1 от " Ботев " (Пд).

" Това беше най-слабият ни мач до момента. Не ни се получи играта просто. Още първото полувреме не влязохме в мача, а втората част стояхме добре, само че след контраофанзива ни вкараха гол и мачът се накъса. Докрая не се игра и футбол, те лежаха през една минута.  Хубавото е, че предстоят други срещи ", съобщи Миланов. Той е прочут, че не пести рецензии. При загубата с 0:2 в София от " Лудогорец " през март съобщи, че е срамно и обидно тимът да играе по сходен метод пред цялостните трибуни на ст. " Георги Аспарухов ".

Иначе Миланов призна, че досега не е получавал предложение за нов контракт. Сегашният контракт на 35-годишния бранител изтича през юни 2020 година " Бъдещето ми ще го разберете по-натам. Сега не сме разговаряли. Каквото реши " Левски ", това е ", пусна Миланов топката към управлението на клуба.

Треньорът Петър Хубчев също се отхвърли да търси причини за загубата отвън тима. Той въпреки всичко се отбрани, че в отбора има доста контузени. Срещу " Ботев " не играха Найджъл Робърта, Филипе Нашименто, Насиру Мохамед и Франко Мазурек. Заради тях, а и поради насъбраната отмалялост, Хубчев реши да не организира лагер в турнирната пауза поради мачовете на националния тим, а и досега не е оповестена контрола.

 

ИНИЦИАТИВА

Треньорът на " Левски " Петър Хубчев, помощникът му Георги Донков и футболисти от първия отбор са удостоверили присъединяване си в благотворително тичане, проведено от почитателите от " Синя Зона Б-18 ". То ще се състои в неделя от 11 ч. на ст. " Виваком Арена Георги Аспарухов " и е в поддръжка на лекуването на малката Йордана от Радомир, която е диагностицирана с проксимален бедрен недостиг (деформация на дясното бедро и прогресивно съкращаване на бедрената кост). В момента се набират средства, с цел да претърпи няколко интервенции в Съединени американски щати, откъдето дават вяра, че детето ще може още веднъж да върви обикновено.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР