Капитанът на Левски Живко Миланов се извини на феновете за

...
Капитанът на Левски Живко Миланов се извини на феновете за
Коментари Харесай

Живко Миланов: Извинявам се на феновете, ще дадем максимума срещу Лудогорец

Капитанът на Левски Живко Миланов се извини на почитателите за слабата игра на тима, който позволи проваляне с 1:2 от Славия на стадион " Георги Аспарухов ". Той даде обещание, че отборът ще наподобява напълно друго в семейството на Лудогорец от четвъртфиналите за Купата на България в четвъртък.
" Днес не изглеждахме по добър метод. Заслужена победа на Славия. Недопустимо е да играем по този начин на " Герена ". Съжалявам за хората, които бяха на стадион. Не ни се получи играта. Славия се бе затворил добре и контраатакуваше. Ние не можехме да упражним дълготраен надзор над топката. Допуснахме обикновени неточности и Славия се възползва от тях. Ние искахме да ги пресираме високо и да играем нашата игра. Славия обаче поведоха рано. Първото полувреме не бе толкоз неприятно, само че второто полувреме беше доста едва. Всеки даде максимума от себе си. Проблемът е във всички, само че напълно във футболистите. Съжалявам за тази игра. Феновете имат право да ни подлагат на критика и да ни освиркват. Недопустимо е Славия да е по-агресивния тим от нас на " Герена ". Това не би трябвало да се случва. Надявам се, че след три дни в другия мач, ще се изправим.
 Славия пропусна да разгроми Левски посред " Герена " (видео+галерия) Обещавам, че в четвъртък ще дадем максимума от себе си. Имаме и кадрови проблеми. Липсват ни съществени футболисти. Паулиньо също се контузи и оттова се объркаха още нещата. Недоступимо е по този начин да си изпускаме нервите. Ние сме професионални футболисти и всеки един състезател е значим, а в този момент предстоят и доста значими мачове. Понякога, когато изоставаш в резултата се случва да изпуснеш нервите, само че не е вярно да се вършат такива работи ", разяснява тъжният капитан на Левски. efbet Лига 23 кръг, неделя 1 март  Левски 1:2краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР