Капитанът на Левски Живко Миланов отвърна на наставника на Берое

...
Капитанът на Левски Живко Миланов отвърна на наставника на Берое
Коментари Харесай

Капитанът на Левски изригна към съдийските претенции на Херо

Капитанът на Левски Живко Миланов отвърна на наставника на Берое Димитър Димитров, който изрази съществени искания към рефера Петър Костадинов за мача сред двата отбора в Стара Загора. Бранителят ги дефинира като "несериозни " и на собствен ред се изрече отрицателно за арбитъра.

"Несериозни са претенциите на Берое за съдията. Реферът го беше боязън - всяко допиране фаул. От 90 минути играеш 45, по какъв начин футболът да върви нагоре. Несериозно е да се скача за всяко пипане. Затова ги е боязън тея съдии ", показа Миланов и проучва дуела, като съгласно него полученият еднакъв резултат е обективен.

"За мен мачът беше равносилен. Така трябваше да си приключи. През първото полувреме Берое имаше леко превес, а през второто - ние. Повече мач на борба беше. Имаше вятър, който попречи и на двата отбора. Берое е добър тим и против него би трябвало да си нападателен, с цел да имаш късмет ", съобщи ветеранът и разяснява борбите на отбора на два фронта.

"Всеки може да загуби точки, тъй че и Купата, и шампионатът е значим. Трябва да спечелим против Черно море. Камбуров има късмет против нас. Разиграха бързо, хванаха ни разредени и ни вкараха ", приключи Живко Миланов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР