Капитанът на Левски Живко Миланов обяви, че той и съотборниците

...
Капитанът на Левски Живко Миланов обяви, че той и съотборниците
Коментари Харесай

Миланов: Мотивирани сме до краен предел, трябва да отстраним Ружомберок

Капитанът на Левски Живко Миланов разгласи, че той и съотборниците му са стимулирани до краен лимит преди гостуването на Ружомберок на следващия ден.

“Винаги съм си поставял високи цели. Знам какво е възприятието в такива мачове. Не единствено с Левски, само че и с други тимове съм играл в групи. Опитваме се да образуваме нов тим. От предходната година 14 индивида са напуснали. Имаме доста млади момчета. Да играеш в групите на ШЛ е върхът в клубния футбол. Свършихме много работа, тимът е квалифициран. Започваме да разбираме какво желае треньорът от нас. Основната ни цел е отстраняването на Ружомберок.
Не мисля, че има огромно напрежение. Фокусирани сме. Най-важното нещо, което сподели треньорът, е, че би трябвало да излезем мобилизирани. Да не забравяме, че мачовете са два. Трябва да извлечем добър резултат.

Момчетата са стимулирани до краен лимит. Ако европейските мачове не са мотивация, нямаш място тук. Познавам момчетата и мисля, че са подготвени да свършим работата”, сподели Миланов преди първия мач на сините в Лига Европа, който е на следващия ден от 19:30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР