Капитанът на Левски Живко Миланов коментира пред Sportal.bg ситуацията при

...
Капитанът на Левски Живко Миланов коментира пред Sportal.bg ситуацията при
Коментари Харесай

Живко Миланов: Играл съм срещу Хубчев? Ракията не прощава

Капитанът на Левски Живко Миланов разяснява пред Sportal.bg обстановката при " сините " след загубата от Ботев (Пловдив). Опитният футболист приказва за мача с " канарчетата ", за своя контракт, като не остана задължен и отвърна остро на изявлението на Петър Курдов по негов адрес. 35-годишният футболист е троент първенци и троент притежател на Купата на България със " сините ", като зад тила си има 221 мача 12 гола за родния си клуб.
 Ботев (Пд) тресна Левски и направи услуга на " смърфовете " (видео+галерия)
" Неприятно е, че загубихме. Истината е, че играхме едва и по тази причина не взехме точки от Ботев. Жалко, защото към този момент изоставаме на седем точки от Лудогорец, а даже бяхме изпреварени от Локомотив (Пловдив). Разбира се, че има още много мачове, само че Левски би трябвало да печели тези срещи. Лошото е, че всяка наша неточност се санкционира и съперниците дърпат в класирането. Не би трябвало да търсим извинения, а да работим крепко, с цел да приключим календарната година оптимално добре и напред в класирането, както и да продължим за Купата на България. Нормално е да има отмалялост в нашия отбор, откакто на доста от играчите ни се натрупаха доста мачове.
 Ботев (Пловдив) - Левски @@@
" Освен това имаме доста контузени, което си оказва въздействие, откакто да вземем за пример Паулиньо игра на несвойствен пост. Този мач ми подсети загубата с 1:3 от Берое в старта на сезона. Надявам се, че тимът ще реагира, както тогава. Помните, че направихме поредност от позитивните резултати и даже стигнахме до първото място в класирането. Вярвам, че с доста работа и задружни старания можем да създадем добър свършек на сезона. Левски гради тим, като би трябвало да продължи да мисли всеки мач за победа, само че без да си прави сметки, а да мисли мач за мач, като във всеки конфликт дава 100% от себе си. Само по този начин можем да побеждаваме и да израстваме. Мисля, че сме на прав път, а загубата от Ботев е неверна стъпка, която ще ни бъде обица на ухото. Вижте, в Левски играят и упражняват доста млади футболисти. Нито един от водещите отбори няма такава огромна численост млади играчи. Трябва време, само че най-много доста работа и неизменност. Всеки може да изиграе слаб мач. Наясно сме, че в Левски времето е по-малко, само че с успехите нещата ще дойдат на мястото си. Нашият тим, в случай че не се раздава оптимално и не подхожда с нужната експанзия и предпочитание за победа от първата минута, страда. Именно това се случи в Коматево ", показа Миланов.
 Миланов: Това е Левски! Не може да се приказва за разлюляване (видео)
" Аз съм на 35 години, само че играя във всички мачове, колкото мога. Разбира се, че може да играеш едва и в даден мач да не бъдеш на висота, и да разочароваш някого. Капитан съм на Левски и хората имат огромни упования към мен. Хората ме познават и единствено ме питат по кое време ще станем първенци. Обяснявам им, че това не е Левски отпреди 13 години, само че в клуба се работи съществено, с цел да се върне на върха. Пак споделям, че е нужно време, колкото и клиширано да звучи ", сподели бранителят.

Десният бранител разяснява и острите нападки на някогашния нападател на клуба Петър Курдов. Пловдивчанинът разгласи, че бил чул, че Миланов играел против Петър Хубчев и правел на инат на треньора.
 Живко Миланов гостува в @@@
" Не желаех да го разясня този човек, само че не мога да оставя да се приказват неистини и измислици по мой адрес. Няма проблем да бъда подложен на критика. Това постоянно съм го приемал. Градивната рецензия ме е активизира, само че да слушам, че играя против треньора си, не мога да го допускам. Това значи да играя срещу Левски, срещу мен самия. Аз имам близо 500 мача и във всеки един съм давал максимума от себе си. Не постоянно се е получавало, само че хората, които ме познават, знаят, че цялата си кариера съм построил с доста мъчно и пот, минавайки през всевъзможни компликации. Никога не съм си разрешавал да се укривам. Това значи да храча на безусловно всичко, което съм направил до момента. Нека да каже къде го е чул? Сигурно в кръчмата? Ако желае да си откри работа, да отиде в някой жълт вестник. Там да приказва измислици! Не мога да допускам, че човек на тия години може да приказва такива неща, но очевидно ракията не прости ", показа остро Миланов.
 Левски - Черно море @@@
" Разберете ме вярно. Имам почитание към всеки, само че няма по какъв начин да приема да се опетнява името ми и някой си да приказва нелепости и безапелационни неистини за мен ", добави капитанът на " сините ", който приказва и за обстановката на мача с Дунав (Русе), когато беше сменен малко преди края и напусна раздразнителен терена.

" Колкото до моята реакция с Дунав, тя не беше вярна. Извиних се на който би трябвало още тогава. Не познавам футболист, на който му е прелестно да бъде заменен. На мен също не ми е прелестно, само че отново споделям, че не постъпих вярно и всичко към този момент е конкретизирано. Няма проблеми с треньора ", съобщи някогашният национал.
 Лудогорец - Левски @@@
Опитният състезател удостовери, че не е издирван от управлението за удължение на контракта му, който изтича в края на сезона.
" Да, както споделих, на този стадий не съм издирван за нов контракт. Имам договор до края на сезона. Капитан съм на Левски и мисля по какъв начин да бъде оптимално потребен на тима и треньорите. Сега има по-важни неща. Вече споделих: Каквото реши Левски - това ще бъде. Да, нямам желание да играя в различен тим, в случай че клубът реши, ще продължа да играя футбол ", показа Миланов.
efbet Лига 16 кръг, неделя 10 ноември  Ботев (Пловдив) 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР