Капитанът на Левски Живко Миланов коментира пред Дарик радио ситуацията

...
Капитанът на Левски Живко Миланов коментира пред Дарик радио ситуацията
Коментари Харесай

Живко Миланов: Феновете показаха, че са велики

Капитанът на Левски Живко Миланов разяснява пред " Дарик радио " обстановката в клуба, който среща финансови усложнения и не може да разчита на приходи от билети и продукти поради обстановката с пандемията, която спря шампионата у нас.

„ На първо място виждам да съблюдавам карантината и разпоредбите, които са избрани от държавното управление. Тренираме по един път дневно, само че поотделно, тъй като не би трябвало да се струпват хората на едно място. Трудно е, тъй като близо два месеца правихме подготовка и по-късно пристигна тази пандемия, която изненада всички. Здравето обаче е най-важно и поради това би трябвало да се съблюдават рекомендациите. Дано по-бързо всичко да се върне на мястото си. В момента въобще не мисля за шампионата и мачовете. Виждате какво се случва в други страни и би трябвало да бъдем деликатни. Иначе и на мен ми се желае още от на следващия ден да упражняваме и да играем мачове, само че здравето е най-важно “, сподели десният бранител на „ сините “ от София.

„ Сега обръщаме повече внимание на фамилията. Играем с децата. Вкъщи определихме една стая за футбол и спорт и там упражняваме със синовете ми. Това е методът да ги податлив в домашни условия. Така ни минава денят “, описа за домашните си прекарвания по време на пандемията Живко Миланов, чийто двама синове упражняват в школата на Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР