Капитанът на Левски Живко Миланов бе изгонен в края на

...
Капитанът на Левски Живко Миланов бе изгонен в края на
Коментари Харесай

Живко Миланов: Нямаше никакъв жълт картон!

Капитанът на " Левски " Живко Миланов бе изпъден в края на първото полувреме със противоречив втори жълт картон при гостуването на отбора на АЕК Ларнака. Това повлия на представянето на " сините " и те изгубиха с 0:3 и единствено знамение в реванша би ги класирало за третия квалификационен кръг в Лига Европа.
АЕК Ларнака унищожи 10 от " Левски " за осем минути Тежко проваляне за "сините "
След мача опитният защитник разяснява и двата жълти картона, които получи, като изрази мнение, че нито един от тях не е бил подобаващ

" За мен няма никакъв жълт картон. Ако по този начин се дава жълт картон във футбола, в десетата минута би трябвало да си с червен картон. Посегнах за топката, нищо повече. Още при първия картон направих шпагат, прескочиха ми крайници, топката излезе в тъч и получих жълт картон. Даже не даде фаул ", стартира Миланов.

" Хубавото е, че след два дни имаме различен мач. Ще е много тежко продължаването в Европа, само че би трябвало да гледаме идващия мач. Щом сме изгубили и съм получил червен картон, какво да кажа… Извинявам се на моите съотборници. Това беше основният миг съгласно мен - видяхте, че с нищо не ни надиграха преди почивката, ние изпуснахме положения ", добави капитанът на " Левски ".

" От началото на годината тимът ни играе добре, атакуващо, не седим в отбрана, и през днешния ден се опитвахме първото полувреме. Обрат против АЕК? Със сигурност ще е мъчно, само че във футбола няма невъзможни неща. Ще забележим по какъв начин ще свърши. Първо идва мач с " Ботев " Пловдив, след това ще мислим за АЕК ", приключи Миланов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР