Капитанът на италианския първенец Кучине Лубе (Чивитанова) Драган Станкович напуска

...
Капитанът на италианския първенец Кучине Лубе (Чивитанова) Драган Станкович напуска
Коментари Харесай

Драган Станкович премина в Пиаченца! Ще се завърне в Лубе през следващия сезон

Капитанът на италианския отличник Кучине Лубе (Чивитанова) Драган Станкович напуща клуба. Новината бе оповестена на уеб страницата на клуба, като от управлението акцентират, че опитният център ще се завърне в шампионския тим през сезон 2020/2021. Така бе доказана информацията от последните месеци за раздялата с 205-сантиметровия волейболист.

Новият отбор на сърбина е Газ Сейлс (Пиаченца), който завоюва промоция за елита на Апенините и Купата в Серия А2.
„ След диалозите сред управлението и Драган, взехме решение да му дадем опцията да играе в различен тим през идния сезон. След това той ще се върне при нас.Пожелаваме му всичко най-хубаво ", гласи обявата. „ За мен ще бъде значимо да бъда на игрището през целия сезон. Това сигурно ще е скъп опит, само че бъдещето ми по-късно е Лубе. Благодаря на почитателите за прелестните победи, които постигнахме тази година ", съобщи Драган Станкович.
За десетте сезона в отбора, Станкович е спечелил редица титли и оценки - от шампионата на Италия, Купата, Суперкупата, както и от евротурнирите. През 2011 година подвига Купата на кандидатите, а тази година победи и в Шампионската лига.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР