Капитанът на испанския шампион Барселона Лионел Меси тренира усилено у

...
Капитанът на испанския шампион Барселона Лионел Меси тренира усилено у
Коментари Харесай

И най-малкият Меси тренира

Капитанът на испанския първенец " Барселона " Лионел Меси тренира интензивно вкъщи, поддържайки форма за подновяването на спрения поради пандемията футболен сезон. Оказва се, че аржентинската звезда към този момент е съумял да включи в заниманията и най-малкия си наследник: 2-годишния Чиро.

Меси разгласява видео в " Инстаграм ", в което мъникът прави коремни преси за наслада на татко си. Меси-старши отброява и следи за вярното осъществяване на упражнението, без да е прекомерно непоколебим, а по-късно функциите се разменят.

Лидерът на " блаугранас " е в фамилната къща край Барселона дружно със брачната половинка си Антонела и тримата им синове - Тиаго, Матео и Чиро.

Подновяването на сезона в Ла Лига е отсрочено за неопределен срок поради разпространяването на ковид. След пламването на пандемията, футболът в Испания бе спрян за две седмици до 29 март, само че след среща сред представители на Кралската испанска футболна федерация и Ла Лига бе решено шампионата да продължи, когато управляващите в страната преценяват, че към този момент е безвредно.
Отложиха испанското състезание за неопределен срок Ла Лига ще бъде възобновена, когато управляващите преценяват, че обстановката с COVID-19 e овладяна
bTV приканва останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР