Капитанът на Искра Даниловград Милош Дринич заяви, че се надява

...
Капитанът на Искра Даниловград Милош Дринич заяви, че се надява
Коментари Харесай

Капитанът на Искра: Не сме фаворити срещу Локомотив , но така ще ни е по-лесно

Капитанът на Искра Даниловград Милош Дринич съобщи, че се надява отборът му да направи добър мач против в първия квалификационен кръг на Лига Европа и да се поздрави с удобен резултат. Двубоят сред двата отбора е в четвъртък от 21:00 часа в Подгорица.

21-годишният футболист на Искра показа, че дуелът със Санта Колома, който черногорците завоюваха мъчно след осъществяване на дузпи, ще стимулира него и съотборниците му за по-добро показване против Локомотив.

" У нас имаше огромно напрежение, тъй като това бе дебютният ни мач в Европа. Всички чакаха да победим, а и ние вярвахме, че ще е по този начин. Бяхме по-добри от самото начало, даже бяхме по-убедителни и при дузпите, за които мнозина споделят, че са лотария. Нападахме от самото начало, само че нямахме шанс. Целта ни бе да стигнем до първия квалификационен кръг, а по-късно каквото създадем, ще е единствено в плюс. Вярвам, че триумфът в Андора ще ни отблокира и против Локомотив ще изглеждаме друго и по-добре. Не сме любимци против българите и за нас ще е по-лесно да играем, когато сме в тази роля. Ще се опитаме да отстраним Локомотив, само че би трябвало да бъдем по-добри, в сравнение с в Андора. Ще проучваме противника, само че и без да го сторим, фактът, че са спечелили Купата и Суперкупата на България във финали с и, е индикативен ", сподели Дринич пред vijesti.me. efbet Лига 3 кръг, петък 21 август  Славия 0:2краен резулат  Локомотив (Пловдив)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР