Капитанът на Интер Самир Ханданович иска да играе в дербито

...
Капитанът на Интер Самир Ханданович иска да играе в дербито
Коментари Харесай

Ханданович иска да играе срещу "Милан", рискува тежка контузия

Капитанът на " Интер " Самир Ханданович желае да играе в дербито с " Милан ", макар пукната костица в кутрето на лявата си ръка. Заради контузията словенският вратар носи специфична защитна ръкавица, само че от лекарския щаб на " нерадзурите " имат терзания, че положението на Ханданович може да се усложни. При нов удар на същото място има огромна възможност да се наложи интервенция.

Ханданович пропусна гостуването на " Удинезе " предишния уикенд, а съгласно медиите на Апенините няма да бъде изцяло възобновен до първия конфликт с " Лудогорец " в Лига Европа. " Интер " има тежка стратегия - Дерби каузи Мадонина, последвано от дуели с " Наполи " в полуфиналите за Купата на Италия и с " Лацио " в Серия " А ".

През това време миланският гранд е изправен пред вратарска рецесия. Разполага с ветерана Даниеле Падели, който преди дни стартира като титуляр за пръв път от 2016 година, сина на легендата Деян Станкович - Филип и Томазо Берни, изтърпяващ наказване поради аления картон от дуела с " Каляри ".
" Аз имам повече почитатели от тези " и " Трябва да ги биете по джапанки " Как почитателите на "Интер " разясниха идния мач с "Лудогорец "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР