Капитанът на Германия Мануел Нойер се изказа ласкаво за селекционера

...
Капитанът на Германия Мануел Нойер се изказа ласкаво за селекционера
Коментари Харесай

Нойер: Първият мач срещу Япония ще е най-труден

Капитанът на Германия Мануел Нойер се изрече ласкаво за селекционера на отбора Ханзи Флик и посочи като негова позитивна линия умеенето му да поддържа връзка с футболистите и да вниква в проблемите им. 

“Ханзи знае по какъв начин да се държи с всеки обособен състезател. Той е доста отзивчив и непрекъснато приказва с нас. Флик е извънредно пореден, когато си сложи избрана цел. Така беше с финала в Шампионската лига сред Байерн и ПСЖ през 2020 година. Така е и в този момент ”, съобщи Нойер. 

“Световното състезание през зимата ще е нещо нов за всички нас. Футболистите на Байерн сме в съвършено въодушевление и се надявам да го пренесем и в националния тим ”, продължи стражът на Бундестима. 

“Трябва доста да внимаваме против Япония на старта. За мен персонално първият мач постоянно е най-съществен. Японците са неуместен противник, доста са дисциплинирани и непредсказуеми заради качествата на обособените си играчи. Има няколко японски футболисти в Бундеслигата. Срещу такива противници не е елементарно ”, предизвести Нойер. 

“Бих предпочел първоначално да срещнем Испания, тъй като ги познаваме и е по-лесно да се подготвим за метода им на игра. Затова съм сигурен, че първият мач ще е сложен, само че пък ще ни даде ясна визия къде се намираме ”, добави ветеранът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР