Капитанът на Фойникас (Сирос) Боян Йорданов бе посрещнат с аплодисменти

...
Капитанът на Фойникас (Сирос) Боян Йорданов бе посрещнат с аплодисменти
Коментари Харесай

Боян Йорданов: Явно хората ме помнят, благодаря им!

Капитанът на Фойникас (Сирос) Боян Йорданов бе посрещнат с овации от почитателите на Монтана при започване на мача сред двата тима в Чалъндж къп. Диагоналът стана най-резултатният състезател в срещата с 23 точки, само че неговият тим загуби с 1:3.
" Играя против тима на Монтана, само че въпреки всичко съм българин. Оставил съм си сърцето в шампионата на България, когато съм играл по терените. Явно хората го помнят. Стана ми прелестно. Благодаря им ", сподели Боян Йорданов пред BGvolleyball.com.
" Беше ми забавно и на мен какво ще се получи на полето. Общо взето стана това, което споделих и преди мача – Монтана натисна със сервис. Оправдаха ми се упованията. Случи се тъкмо това, което знаех, което треньорът изясни на видео разбора преди мача. Но има втори мач, вратите са отворени и за двата тима ", разяснява диагоналът.

" Сами си изпуснахме последния гейм. Сами сме си отговорни, че мачът не влезе в тайбрек. Това не омаловажава играта на Монтана. Това е един млад, перспективен тим. Поздравления за успеха. Даниел Пеев е добър треньор, организационно се движат добре. Мисля, че и в шампионата ще играят по-освободени душевен и ще демонстрират каквото могат ", добави Йорданов.

" Със сигурност ще се опитаме да променим някои неща за втория мач. Основното, което би трябвало да подобрим, е посрещането, защото без посрещане видяхте, че малко мъчно се оправяме. Ние имаме този проблем от началото на шампионата на Гърция. Ще се опитаме да го подобрим ", приключи Супр Бобо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР